Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Nincs baj, drágám

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2022. szeptember 22. 17:00
Heti premier a Center moziban a Nincs baj, drágám
Szeptember 22–28. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Nincs baj, drágám című amerikai horror, thriller

Forrás: filmtekercs.hu

Heti premier a Center moziban a Nincs baj, drágám (szinkr. amerikai horror, thriller) 17.45-kor. Minden tökéletes. Alice (Florence Pugh) és Jack (Harry Styles) szeretik egymást, boldogok, és a férfi munkahelye által fenntartott kisvárosban, Victoryban, egy szép házban élnek. Körülöttük mindenki szép, boldog, és ugyanannál a titokzatos cégnél dolgozik. De mit csinálnak, amikor nincsenek otthon? Mivel foglalkozik ez a bőkezű vállalat? Alice először unalmában kezd kérdezősködni, azután egyre több furcsa részletre akad, és a cég képviselőinek nagyon nem tetszik a kíváncsisága. Számukra, úgy látszik csak az a lényeg, hogy senki ne tudja meg, min dolgoznak – és bármire hajlandóak, hogy megőrizzék a titkaikat.

16.45-kor Családi legendák (magyar animációs film) E történetek szereplőiből kerülnek ki a Nádas-Berci család tagjai, közeli ismerősei, illetve a háttértörténet szereplői is. A család kollektív tudatát Karolinán keresztül ismerjük meg, aki egy fotóalbumot lapozgatva mesél a rokonokról.

15.30-kor King – Egy kis oroszlán nagy kalandja (szinkr. francia családi vígjáték) King, az oroszlánkölyök megszökik a kereskedők elől, mielőtt repülőre tették volna. Az állat Inés és Alex otthonában talál menedéket. Őrült hajsza veszi kezdetét a kis oroszlán felkutatásáért, így a testvérek eldöntik, visszajuttatják őt Afrikába, hiszen csak így menthetik meg az üldözői elől.

20.30-kor A meghívás (szinkr. amerikai horror, thriller) Kit ne tenne boldoggá, ha megtudja, eddig ismeretlen rokonságában angol arisztokraták is vannak. A gyönyörű és magányos Evie (Nathalie Emmanuel) örömét az teszi teljessé, hogy látszólag az új rokonok is nagyon örülnek neki, sőt, mivel kastélyukban esküvőre készülnek, meghívják a lányt. De a vendégség elég furcsa. Kissé hátborzongató. Az ódon kastélynak van pár szobája, amelynek sosem nyílik ki az ajtaja. Valami történt itt nemrégen, amiről senki sem beszél. Vagy az a valami nagyon régen történt? Miért tűnnek el egymás után a cselédlányok? És ami a legfurcsább: bár mindenki esküvőről beszél, Evie még nem találkozott a menyasszonnyal. És miért bámulja őt minden vendég éhes tekintettel?

Csak 23–25-ig 15.45-kor Minyonok: Gru színre lép (szinkr. amerikai animáció) A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében. Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség.

az Avatar című amerikai-angol kalandfilm

Forrás: port.hu

17.30-kor 3D-ben, szinkronnal, 23-át kivéve 20.00-kor 2D-ben, szinkronnal, csak 23-án 20.00-kor 2D-ben, felirattal Avatar (amerikai-angol kalandfilm) Ismét a mozikban James Cameron 2009-es, Oscar-díjas filmeposza, ami minden idők legsikeresebb filmjévé vált. A nézők így újra lehetőséget kapnak arra, hogy 3D-ben és más speciális formátumok segítségével elrepítsék magukat a távoli Pandora bolygóra, a 2154. évbe.

Csak 23–25-ig 15.15-kor Hamupipőke három kívánsága (szinkr. norvég fantasy, családi) Hamupipőke klasszikus története új köntösben elevenedik meg. Lélegzetelállító utazás lesz gyönyörű tájakkal, az ikonikus bállal, harcokkal, gyönyörű ruhákkal és egy adag varázslattal.

Csak 23–26-ig 16.00-kor, valamint 18.15, 20.15-kor Nyugati nyaralás (magyar vígjáték) Magyarország a ’80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele.

Csak 22-én és 26–28-ig 15.45-kor Miután boldogok leszünk (szinkr. amerikai romantikus dráma) Tessa többé már nem az az aranyos és ártatlan teremtés, akit Hardin annak idején megismert. A lány már képes megérteni a fiúban forró indulatok természetét, ezért ő az egyetlen, aki képes őt kordában tartani, de még Tessa is döbbenten szembesül mindazzal a keserűséggel, ami előtör Hardinból, mikor felszínre kerülnek tragikus múltjának elfeledett, sötét részletei. Ami biztos, hogy Hardinnak szüksége van a lányra, de az igazi kérdés az, hogy vajon ez fordítva is így van? Meddig mehet el Tessa anélkül, hogy feláldozná önmagát a szerelemért? A világhírű Miután-filmsorozat negyedik, egyben befejező részében választ kapunk minden kérdésünkre.

Csak 22-én és 27–28-ig 15.00-kor, valamint 20.00-kor Minden jót, Leo Grande (angol vígjáték, dráma) Nancy Stokes, a megözvegyült, nyugdíjba vonult iskolai tanár kalandra vágyik, emberi kapcsolatra és némi szexre. Jó szexre. Noha férje mellett otthonra lelt, gyermeket neveltek és még valami élethez hasonló is kijutott neki, a jó szex sosem volt része a dolognak. Robert azonban már nincs többé, Nancy pedig eltervezte: egy Leo Grande nevű szexmunkás segítségével felfedezőútra indul. Egy hotelszobában Nancy megismerkedik Leóval. Épp olyan jóképű, mint a fotón, ám ami felkészületlenül éri Nancyt, az a reá váró társalgás és paráználkodás. Leónak mindenről van véleménye, és bár nem mindig árulja el az igazat, Nancy mégis megkedveli. És Leo is őt. Ahogy nő a szexuális önbizalma, Nancy egyre jobban oldódik. Három találka folyamán az erőviszonyok is változni kezdenek, a két ember bizton viselt álarca pedig lassan lehull.

18.00-kor Magasságok és mélységek (magyar játékfilm) PREMIER! 2013 májusának végén egy ország figyeli aggódva a híreket, amikor a Mount Everest első magyar meghódítója, Erőss Zsolt (Trill Zsolt) a társával együtt eltűnik a Himalájában. Bár mindenki más még reménykedik, felesége, Sterczer Hilda (Pál Emőke) élő adásában jelenti be, hogy felesleges az újabb mentőexpedíciók szervezése. A következő hetekben a média szisztematikusan próbálja megtörni a nő keménységét. Első egész estés filmjében Csoma Sándor, számos nemzetközi hírű kisfilm rendezője, a megtörtént eseményeket Erőss Zsolt felesége szemszögéből ábrázolja.

a Magasságok és mélységek című magyar játékfilm

Forrás: szinhaz.online

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)