Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Javított mérlegén a gyulai ifi kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 16. 17:00
Javított mérlegén a gyulai ifi kézilabdacsapat
Bácsbokodi NKSE–Gyulasport NKft. 22- 37 (11-20)

Németh Csenge átmentette tavalyi formáját az idei pontvadászatra (képünk a tavalyi bajnokságon készült)

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Juhász P., Németh Cs. (9/2), Kertes S. (4/1), Erdődi R. (2), Szabó K. (11), Szalkai B. (3), Várkonyi L. (1). Csere: Bartóki M., Miklya N. (3), Szabó R. (4) és Baka E. Edző: Zöldi-Tóth Katalin.

Az U19-es (ifjúsági) kézilabda-bajnokság második fordulójában a Gyulasport NKft. együttese a Bácsbokodi NKSE otthonában lépett pályára. Zöldi-Tóth Katalin korosztályos csapata az első fordulóban elszenvedett vereségét szerette volna kijavítani Bács-Kiskun megyei riválisa ellen.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban nem találta saját játékát, így 19-26-os eredménnyel elveszítette a mérkőzést a FISE-Újkígyós csapatával szemben. Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, az együttes feledtetni szerette volna az elmúlt heti fiaskót.

A fiatal gárda ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, az első 15 percben labdát sem engedve át ellenfelének masírozott át riválisán. A 17. percben már 3-14-es arányban vezetett a vendégcsapat, ám a gyulai együttes akadozó védekezése miatt nem tudott jobban kinyílni az olló.

A második félidőben sem változott a játék képe, a Szabó Kamilla és Németh Csenge által vezényelt gyulai gárda a mérkőzés végéig lőtávolon kívül tartotta szimpatikusan küzdő riválisát.

A mérkőzés alakulása:17. perc: 3-14, 27. perc: 8-18, 30. perc: 11-20, 40. perc: 14-20, 50. perc: 19-34, 60. perc: 22-37.

A Gyulasport NKft. ifjúsági együttese a Mizse KC vendégeként folytatja a bajnoki pontvadászatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)