Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A csapatmunka hozta meg a serdülőcsapat sikerét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. november 11. 11:00
A csapatmunka hozta meg a serdülőcsapat sikerét
Gyulasport NKft.–Bácsalmási PVSE 33-31(16-13)

A Gyulasport NKft. országos leány-serdülőbajnokságban szereplő kézilabdacsapata a Bácsalmási PVSE együttesét látta vendégül november 10-én. A korosztályos fürdővárosi gárda a tabella első harmadából érkező riválisával nézett szembe.

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Miklya N. (12/7), Tóth R. (6/1), Baka E. (4/1), Várkonyi L. (4), Szappanos E. (4), Gyura A. Csere: Tarkovács D. (3), Csontos A., Müller Sz., Budai R. és Pópity L. Edző: Kruzsicz Bernadett.

A gyulai együttes egy nagyarányú szegedi vereség után várta kiváló mérleggel érkező bácsalmási ellenfelét.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a két azonos képességű csapat nem hazudtolta meg magát, és nagy elánnal estek egymásnak.

A mérkőzést a vendégcsapat kezdte jobban, a 4. percre kétgólos előnyre tettek szert. A Miklya Nóra vezérelte gyulai támadósor azonban a folytatásra alaposan megrázta magát, és remek csapatmunkának köszönhetően egy 6-0-ás szériával átvette a vezetést. A bácsalmásiak remek gólokkal jelezték, hogy a győzelemért járó pontokért érkeztek a gyulai arénába, így egygólosra csökkent a hátrányuk.

– A 15. perctől felváltva estek a gólok. Látványos, színvonalas mérkőzést prezentált mindkét csapat. A második félidőben a hazai csapat célja az volt, hogy megtartsák az első játékrészben megszerzett háromgólos előnyt. Ez sikerült is, köszönhető Bartóki Maja pazar védéseinek, valamint Miklya Nóra és Tóth Réka gólerős játékának – ismertette Máthé István.

A mérkőzés alakulása: 3. perc: 0-2, 8. perc: 6-2, 10. perc: 6-5, 14. perc: 9-5, 20. perc: 12-8, 30. perc: 16-13, 41. perc: 20-17, 51. perc: 25-23, 56. perc: 30-25, 59. perc: 33-28 és 60.perc: 33-31.

– A mai találkozó igazi csapatmunka volt, nagyon tetszett a lányok hozzáállása az első perctől kezdve. Voltak ugyan hibák, nehezebb időszakok, de nagyon szép megoldásokat láthattunk és magabiztos kapusteljesítménnyel sikerült a kezünkben tartani a mérkőzést. Büszke vagyok a lányokra, hatalmasat küzdöttek, megérdemelten nyertek – értékelt Kruzsicz Bernadett edző.

A Gyulasport NKft. serdülő kézilabdacsapata megszerezte második győzelmét, amellyel feljebb léphetett a tabellán. A Kruzsicz Bernadett vezette gárda a következő fordulóban a Túrkevei VSE otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)