Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veretlenül menetel a gyulai serdülőcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. október 22. 16:00
Veretlenül menetel a gyulai serdülőcsapat
Gyulasport NKft.–Békéscsabai BDSK 33-21 (15-10)

Az országos leány-serdülőbajnokságban szereplő Gyulasport NKft. csapata a Békéscsabai BDSK együttesét fogadta október 21-én. A korosztályos együttes veretlenségét igyekezett megőrizni szomszédvári riválisa ellen.

képünk egy előző mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Bartóki L., Horváth R. 4, Németh Cs. 16 (7), Erdődi M. 2, Miklya N. 2, Baka E. 7 és Várkonyi L. 2. Csere: Szappanos E., Bátori E., Szilágyi D., Kallós Á., Vendrey V., Fabisz L., Nagy C. és Szőke H. Megbízott edző: Zöldi-Tóth Katalin.

Dr. Bányainé Szabó Renáta gárdája három mérkőzést játszott le a bajnoki küzdelmek során. A fürdővárosi gárda az első mérkőzésen kiélezett döntetlent ért el makói arénában, majd orosházi és gyomaendrődi riválisa ellen is begyűjtötte bajnoki pontjait.

 A folytatásban a gyulai gárda a tabella középcsapatával találkozott. A Zöldi-Tóth Katalin megbízott edző vezette korosztályos csapat már az első percektől kezében tartotta a mérkőzés irányítását. A kőkemény védekezéssel operáló hazai gárda támadásban is hatékonynak bizonyult. A kreatívabb támadójátékkal robogó gyulai együttes folyamatosan lépett el riválisától, a vendégcsapat azonban tartani tudta a lépést riválisával.

A második félidőben is folytatódott a hazai együttes fölénye. A gyulai alakulat hatékonyan akasztotta meg a vendégcsapat támadásait, a Németh Csenge és Baka Edina vezette támadások pedig rendre góllal fejeződtek be. A fürdővárosi gárda folyamatosan tartani tudta a távolságot riválisával szemben, így megérdemelten gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat.

A Gyulasport NKft. serdülőcsapata győzelmével a tabella élén áll, a korosztályos együttes a következő fordulóban a Mezőhegyesi SE ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)