Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az együtt lakó többgenerációs családok nagyobb mennyiségű kedvezményes árú földgázt kaphatnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. szeptember 13. 16:30
Az együtt lakó többgenerációs családok nagyobb mennyiségű kedvezményes árú földgázt kaphatnak
Az együttélés tényéről a jegyző állít ki hatósági bizonyítvány

Az együtt lakó többgenerációs családok – egy ingatlanon belül legfeljebb négy lakás esetén – nagyobb mennyiségű földgázt kaphatnak rezsicsökkentett áron – döntött a kormány. Az együttélés tényét a jegyző igazolhatja. 

A gyulai önkormányzat közösségi oldalán azt írták, a jegyzőnek postai úton vagy a Hivatali Kapun lehet benyújtani a hatósági bizonyítvány kiállításához szükséges kérelmet, amelyben fel kell tüntetni a kérelmező és a kérelemmel érintett ingatlan adatait, valamint az ingatlanon belül található lakásrendeltetési egységek számát.

A kérelem benyújtását követően helyszíni szemlét tartanak polgármesteri hivatal munkatársai, ennek időpontjáról valamennyi ügyfelet előzetesen tájékoztatják. Amennyiben az ingatlan és a lakásrendeltetési egységek száma megfelel a jogszabályi előírásoknak, a jegyző nyolc napon belül kiállítja a hatósági bizonyítványt.

A kitöltendő kérelemminta a hivatkozott jogszabályi rendelkezéssel itt érhető el (fájlnév: Lakás rendeltetési egység számának igazolása).

Bővebb információ Vighné Laczkó Orsolya hatósági ügyintézőtől kérhető (e-mail: vighnelo@gyula.hu, telefon: 06-66/526-830).

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)