Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy döntetlen és egy vereség az utánpótlás Amazonok mérlege

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. szeptember 13. 17:00
Egy döntetlen és egy vereség az utánpótlás Amazonok mérlege
Szolnoki MÁV-Gyulai Amazonok U14 4-4 és Astra HFC–Gyulai Amazonok U16 2-1 (2-0)

A Gyulai Amazonok U14-es és U16-os együttese is pályára lépett az elmúlt fordulóban. A kiütéses győzelemmel rajtoltó U14-es gárda hatalmas küzdelemben egyenlítette ki találkozóját, míg az U16-es alakulat elveszítette első bajnoki mérkőzését.

A Győri Zita vezette U14-es csapat 17-2-es győzelemmel indította a pontvadászatot, a soros fordulóban pedig a nagy hagyományokkal rendelkező Szolnoki MÁV együtteséhez utazott. A fürdővárosi gárda az első két harmadban mezőnyben egyenlő partnere volt a hazaiaknak, viszont kapu előtt pontatlannak bizonyultak. A szolnoki rivális kis is használta a vendégcsapat hibáit, remek kontrákat felvonultatva három góllal elléptek ellenfelüktől. 

A gyulai együttes az utolsó játékrészben mindent egy lapra feltéve támadott. A lelkes játék meg is hozta az eredményét, a gárda előbb 4-2-re módosította az eredményt, majd az utolsó percig hatalmasat küzdve pontot tudtak menteni. A lendületben lévő vendégcsapatnak az utolsó utáni pillanatban a győzelemre is volt esélye, ám végül meg kellett elégedni a pontosztozkodással.

– Nagy hátrányt dolgozott le lelkes csapatunk, amely bizonyítja, hogy hatalmas küzdők a fiatalok. Sebestény Renáta a kapuban ezúttal is remekelt, Kis Barbara gólerős játéka pedig nagy hasznára vált a csapatnak és kis híján győzelmet ért – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Kis Barbara 3 és Drobnyik Izabella.

A korosztályos együttes a következő körben hazai pályán fogadja a Tehetség SE együttesét.

A gyulai klub U16-os csapata az első bajnoki fordulójára készült, ahol az Astra HFC otthonában lépett pályára. A korosztályos együttes egyénileg és csapatszinten sem tudta legjobb formáját nyújtani, így a hazai gárda hamar kétgólos előnyre tett szert. A gyulai alakulat a második félidőben Pribék Andrea szabadrúgásával válaszolni tudott, de kiegyenlíteni már nem tudtak.

– Nem sikerült jól a rajt az U16-os bajnokságban, egy félidő előnyt adtunk ellenfelünknek. Szerencsére hatalmas probléma nincs, hiszen most indult a szezon, igyekszünk a hibáinkat kijavítani és a következő mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtani – olvasható a csapat bejegyzésében.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)