Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bódi Beáta a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatója

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. augusztus 31. 09:50
Bódi Beáta a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatója
Szeptember elsejétől tölti be a tisztet

Bódi Beáta és Takács Árpád 

Fotó: Békés Megyei Kormányhivatal

Bódi Beátát nevezte ki a Békés Megyei Kormányhivatal új igazgatójának szeptember 1-jei hatállyal Takács Árpád főispán – tájékoztatott honlapján az intézmény.

A most kinevezett igazgató 2005–2014 között a pénzügyi szektorban tevékenykedett, 2015 óta kormánytisztviselő a Békés Megyei Kormányhivatalban. Kezdetben a pénzügyi és gazdálkodási főosztályon dolgozott, 2020 óta a népegészségügyi főosztály közegészségügyi osztályát vezette. Élelmiszertechnológus mérnöki oklevéllel és jogász, illetve közbeszerzési tanácsadói, tűzvédelmi előadói, valamint munkavédelmi technikusi végzettséggel is rendelkezik.

A közleményből az is kiderül, a Békés Megyei Kormányhivatal főispáni kabinetjét, visszatérőként, Kiss Norbert vezeti szeptember 1-jétől.

Kiss Norbert 2017. július és 2018. november 15. között a megyei kormányhivatal kormánymegbízotti kabinetjének vezetője volt. Mérnök-informatikus, mérnök-tanári oklevéllel rendelkezik, és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetében okleveles védelmi igazgatási vezetői végzettséget is szerzett. Dolgozott pedagógusként, és hosszú ideig a katasztrófavédelem hivatásos állományú tagjaként teljesített szolgálatot.

A kormányhivatal korábbi igazgatóját, Krizsán Anettet a Gyomaendrődi Járási Hivatal hivatalvezetőjének nevezte ki szeptember 1-étől György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára Takács Árpád főispán javaslatára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)