Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rászoruló iskolásoknak gyűjt pénzt az Ökumenikus Segélyszervezet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2022. augusztus 11. 15:30
Rászoruló iskolásoknak gyűjt pénzt az Ökumenikus Segélyszervezet
A 1353-as adományvonal tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 250 forint támogatást jelent

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Rászoruló iskolásoknak indított gyűjtést az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! címmel. A szervezet tizenegyedik alkalommal hirdette meg az akciót, amellyel kétezer gyerek beiskolázását szeretné támogatni – közölték az MTI-vel csütörtökön.

Az általános áremelkedés jelentősen növeli az iskolakezdés költségeit, a tanszerek ára csak az elmúlt hónapokban mintegy 10 százalékkal emelkedett. Még nagyobb a különbség a tavalyi árakhoz képest, azóta a papírtermékek 40-50 százalékkal, a műanyagtermékek 30 százalékkal, a textiltermékek 25 százalékkal kerülnek többe – írták.

Ezek a csomagok többet jelentenek egy ajándéknál a legszegényebb gyerekeknek, mert egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba – olvasható a közleményben.

A 1353-as adományvonal tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 250 forint támogatást jelent. Az adományozás részleteiről a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon lehet tájékozódni.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)