Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A sikeres raktározás titka – adatgyűjtő terminálok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2022. augusztus 01. 16:08
A sikeres raktározás titka – adatgyűjtő terminálok
Mit is tud ez a készülék?

Az adatterminál egy kódolvasóval, akkumulátorral, érintőképernyővel, esetenként billentyűzettel rendelkező készülék, amely hatalmas segítséget nyújt a raktározás több területén is. Árukiadás, átvétel és árufeltöltés során könnyedén rögzíthetők az adatok, ami hatalmas előnyt jelent a leltározás folyamata alatt. Emellett az értékesítésben is hasznos készüléknek bizonyul, ugyanis a hozzá csatlakoztatható hordozható nyomtatóval, szükség esetén számlát és szállítólevelet, illetve egyéb dokumentumokat is készíthetünk a helyszínen. A működését egy speciális szoftverrel kombinált operációs rendszer teszi lehetővé, aminek köszönhetően egy okostelefon szinte minden funkciójával rendelkezik, ráadásul wi-fi kapcsolat nélkül is tökéletesen használható.

Milyet érdemes választani?

Mindenképpen olyan készüléket válasszunk, ami a saját célunknak tökéletesen megfelel. Az Etisoft kínálatában található készülékek széles választéka közül szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a céljának leginkább megfelelő eszközt.

Találhatunk olyat, amely prémiumkivitelének köszönhetően akár hűtőházakban is alkalmazható, vagy alkalmas távolról történő kódleolvasásra, így magasraktárakban is könnyedén használható. De az alapfelszereltségű készülékek között is találhatunk targonca- vagy kézi terminálokat, esetleg ipari szabványú táblagépeket is.

Akármelyiket is választjuk, a lényeg, hogy mindenképp legyen benne bluetooth és wi-fi kommunikációs lehetőség, operációs rendszer. Rendelkezzen ütésálló házzal, hogy nagy magasságból leesve se essen baja, illetve a targoncán rázkódva is miden alkatrésze a helyén maradjon. 1D és 2D kódok leolvasására is legyen alkalmas, nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezzen, hogy töltés nélkül egy egész napot is kibírjon nagy igénybevétel mellett. És nem utolsó sorban az sem árt, ha további kiegészítőket lehet a későbbiekben csatlakoztatni hozzá.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)