Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ittasan randalírozott a piacon egy gyulai férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2022. augusztus 01. 17:00
Ittasan randalírozott a piacon egy gyulai férfi
Garázdaság miatt kell felelnie

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 67 éves, többszörösen büntetett előéletű gyulai férfi ellen, aki a gyulai piacon ittasan okozott rendbontást június 5-én a reggeli órákban.

A férfi hangoskodva, trágár szavakat használva ment oda az egyik árushoz, akit köpködni kezdett, miközben sértő kifejezéseket használt a piacon dolgozó emberekre.

Ezután elhagyta a sértett árusítóhelyét, azonban egy kis idő elteltével, ismételten obszcén szavakat használva, visszament, és tovább inzultálta az árust, elkezdte az asztalánál található dobozokat rugdosni. A sértett a dobozban található törékeny árucikkek megóvása érdekében a dobozok elé állt, és a kezét oldalirányba felemelve védte azokat. A vádlott egy alkalommal megütötte a sértett bal kezének alkarját a csuklótájékon, az árus a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A férfi az erőszakos cselekményével nem okozott anyagi kárt, és a helyszínre érkező rendőrjárőrök felszólítására elhagyta a helyszínt.

A járási ügyészség beismerés esetére közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta vádiratában a férfival szemben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)