Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Remek modellező eredmények Szerbiából

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. július 11. 14:00
Remek modellező eredmények Szerbiából
Szőke Kinga és Guti Réka is az ifjúsági válogatott tagjaként készült a világbajnokságra

A szerbiai Zrenjaninban rendezték a Srem Kupa és a Morava Kupa elnevezésű modellező versenyeket június 25-én és 26-án. A nemzetközi megmérettetésen a Dobos István Modellező Klub is képviseltette magát.

szőke kinga győzelemmel melegített a korosztályos világbajnokságra

Fotó: facebook.com/MMSZ.hu

Ahogy azt a klub beszámolójából megtudtuk, a klub indulói F1A szabadonrepülő vitorlázó kategóriában álltak rajthoz. A versenyzőknek mindkét versenynapon változékony, erősen turbulens légköri körülmények között kellett helyt állni a nyári hőségben. A szombati versenyt egy jégesővel kísért zivatar zavarta meg, így a futamokat hosszabb időre le is kellett állítani.

A viadal kiemelten fontos volt a fiatalok számára, hiszen a verseny felkészülési lehetőséget kínált a magyar ifjúsági válogatottnak, amelynek tagjai már a közelgő korosztályos világbajnokságra hangoltak. A gyulai egyesületből Szőke Kinga és Guti Réka is tagja az ifjúsági együttesnek. Mindkét fürdővárosi versenyző kiválóan teljesített, Szőke Kinga a vasárnapi torna ifjúsági kategóriájának első helyén végzett.

Gyulai eredmények:

Szombati eredmények: Guti József 23. hely, Nótáros Attila 24. hely, Guti Réka 38. hely, ifjúsági 7. hely, Szőke Kinga 49. hely, ifjúsági 14. hely és Nagy Csaba 51. hely.

Vasárnapi eredmények: Szőke Kinga 13. hely, ifjúsági 1. hely, Nagy Csaba 19. hely.

Az ifjúsági világbajnokság előtti utolsó felkészülési lehetőségként a versenyzők július 7-én Gyulán, a Békés Megyei Bajnokságon állnak rajthoz.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)