Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai lánynak is szurkolhatunk a futsal-Eb-n

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 30. 14:00
Gyulai lánynak is szurkolhatunk a futsal-Eb-n
Fülöp Diána ismét helyet kapott a magyar válogatott keretében

A magyar nemzeti együttes is ott lesz július 1–3. között a portugál Gondomarban, a női futsal-Európa-bajnokság négyes mezőnyében. A válogatott keretében Fülöp Diána is pályára lép.

fülöp diána (2-es számmal) a felkészülési mérkőzéseken is alapembernek számított

Fotó: futsalhungary.hu

A négycsapatos Eb küzdelmeire Portugália, Spanyolország, Ukrajna és Oroszország gárdája kvalifikálta magát, ám az orosz együttest az UEFA később kizárta. A magyar válogatott a kvalifikációs csoportban az oroszok mögött végzett, így a megüresedett helyre a nemzetközi szövetség a piros-fehér-zöld együttest kérte fel.

Fülöp Diána idén is kiváló évet zárt a DEAC színeiben, hiszen a bajnoki cím mellé a Magyar Kupát is begyűjtötte csapatával. A Gyulai Amazonok egykori játékosa nem először viseli a címeres mezt, hiszen már a kontinenstorna selejtezőjében is a válogatott oszlopos tagja volt. A sportoló nem fogja magát egyedül érezni Portugáliában, hiszen a DEAC csapatából Torma Lilla, Üveges Katalin, Horváth Viktória, Krascsenics Csilla és Tóth Nóra is vele utazik.

A magyar női futsalválogatott az elődöntőben a házigazda portugálokkal csap össze, a final four küzdelmei pedig vasárnap zárulnak, amikor is eldől, melyik együttes „ülhet fel az öreg kontinens trónjára”.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)