Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét diákolimpiai bajnokokat avatnak a fürdővárosban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. június 10. 16:00
Ismét diákolimpiai bajnokokat avatnak a fürdővárosban
Gyula és Békéscsaba ad otthon a III. Korcsoportos Összevont Labdajátékok Diákolimpia országos döntőjének

Gyula és Békéscsaba ad otthon a III. Korcsoportos Összevont Labdajátékok Diákolimpia országos döntőjének június 10. és 12 között. A labdarúgó- és kosárlabdacsapatok számára rendezett ünnepség megnyitóját a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban tartják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Békéscsabán a kézilabda és a röplabda képviselői versengenek egymással, Gyulán pedig kosárlabdában és a labdarúgásban avatnak bajnokot. A húsz fiú-labdarúgócsapat az Id. Christán László Városi Sporttelep füves pályáin mérkőzik meg egymással, a nyolc-nyolc fiú- és lány-kosárlabdaegyüttes pedig a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban és az Erkel Ferenc gimnázium tornatermében találkozik egymással.

A gyulai megnyitón a döntőben részt vevő csapatok megyéjük táblája mögött sorakoztak fel, majd Erdős Dániel, a Magyar Diáksport Szövetség ügyvezetője mondott köszöntőt. Mint mondta, nagy öröm a Magyar Diáksport Szövetség számára, hogy ebben idén minden diákolimpiai sportágban bajnokot tudnak avatni.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

– Idén a III. korcsoportos versenysorozatra csak labdarúgásban közel hétszáz csapat adta be nevezését, kosárlabdában pedig százhetven fiatal együttes versengett egymással. Ezen a hétvégén pedig a két városban négy sportágban 68 csapat több mint nyolcszáz diákja méri össze tudását – tette hozzá.

A megnyitó a sportolók eskütételével és légtornász-bemutatóval zárult.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)