Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bonyhádi iskola nyerte a kézilabda-diákolimpia bajnoki címét

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. március 28. 16:00
Bonyhádi iskola nyerte a kézilabda-diákolimpia bajnoki címét
Izgalmas döntővel ért véget a 2021/2022. tanév B kategóriás, V–VI. korcsoportos kézilabda-diákolimpia országos leánydöntője

Gyula városa adott otthont a 2021/2022. tanév B kategóriás, V–VI. korcsoportos kézilabda-diákolimpia országos leánydöntőjének március 24. és 27. között. A versenyengedéllyel nem rendelkező középiskolás lányok országos döntőjében bonyhádi és debreceni intézmények álltak egymással szemben.

bonyhádi iskola lett „Magyarország diákolimpiai bajnoka”

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A mindent eldöntő találkozón a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Debreceni SZC Vegyipari Technikum együttesei csaptak össze egymással. A két gárda egy döntőhöz méltó, végletekig kiélezett mérkőzéssel lepte meg a szurkolókat. A diáksport-sorozat aranyérme végül csak a hosszabbításban dőlt el, a lefújáskor pedig a bonyhádi iskola csapata örülhetett aranyérmének.

A bronzérmet a Miskolci Herman Ottó Gimnázium együttese érdemelte ki.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A szervezők a csapatok mellett az egyéni legjobbakat díjazták, így a legjobb kapusnak járó elismerést Kiss Rózsa (Debreceni SZC Vegyipari Technikum) vehette át, a gólkirálynői címet a 45 gólt szerző Balázs Eszter (Debreceni SZC Vegyipari Technikum) érdemelte ki teljesítményével, a legtechnikásabb játékosnak pedig Réz Rékát (Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola) választották. A díjátadón elismerést vehetett át a bajnokcsapat testnevelője, György Ferenc is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)