Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2022. április 15. 15:47
Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért
A zenei élet ismert alakjai lépnek fel a gyulai Almásy-kastélyban

Országosan ismert művészek, mások mellett Vásáry Tamás, Szakcsi Lakatos Béla, Dés László és Sebestyén Márta is fellépnek április 26-án a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnyában, a Filharmónia Magyarország jótékonysági koncertjén, melynek bevételét az ukrán menekültek javára ajánlják fel.

A rendezvényre 5900 forintért válthatók jegyek a Filharmónia Magyarország békéscsabai irodájában (Andrássy út 24–28.), illetve a koncert előtt a helyszínen. Az érdeklődőknek a koncertjegy árán felül is van lehetőségük adományt felajánlani, ezt a jegymester.hu oldalon tehetik meg úgy, hogy az adományozni kívánt összeget kiválasztva vásárolják meg belépőjüket.

A kezdeményezést azok is segíteni tudják, akik a programon nem tudnak részt venni, ők erre számlaszámra utalhatják adományukat: Magyar Máltai Szeretetszolgálat – 11784009-20200776 (közleményben kérik feltüntetni: Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért).

A befolyt összeget a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül juttatják el az Ukrajnából menekülőknek.

A hangversenyen fellép Vásáry Tamás zongoraművész, Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Dés László szaxofonművész, Sebestyén Márta népdalénekes, Szamosi Szabolcs, a szegedi dóm orgonaművésze, Horváth István tenor- és harmonikaművész, Kriszta Kinga szoprán, Oberfrank Péter zongoraművész, valamint a Szent Efrém Férfikar.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)