Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Húsvétkor is a legnépszerűbb úti célok között lesz Gyula

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. március 18. 16:00
Húsvétkor is a legnépszerűbb úti célok között lesz Gyula
A március 15-i hosszú hétvégén is benne volt a top 5-ben a fürdőváros

Az öt legnépszerűbb belföldi úti cél között szerepelt Gyula a március 15-i hosszú hétvégén, és az eddigi foglalási adatok alapján húsvétkor is a legkeresettebb hazai települések között lesz a fürdőváros – derül ki a szallas.hu friss felméréséből.

A szállásfoglaló portál lapunkhoz eljuttatott közleményében kiemelte: duplaannyian foglaltak szállást az idei első hosszú hétvégére, mint 2019-ban, a foglalások összértéke 2,6-szorosára nőtt a három évvel ezelőttihez képest.

Ehhez a drágulás mellett az átlagos vendég- és éjszakaszám növekedése is hozzájárult, hiszen idén négynapos pihenőidő állt az utazók rendelkezésére.

Az átlagos foglalási ár idén fejenként, éjszakánként 11 ezer forint volt országosan, ez 30 százalékkal több, mint 2019-ben volt. 

A legtöbb vendég Budapestre, Egerbe, Hévízre, Gyulára és Szegedre utazott. Rajtuk kívül Pécs, Hajdúszoboszló, Sárvár, Siófok és Miskolctapolca szerepelt a legnépszerűbb belföldi úti célok között.

A foglalások harmada hotelbe szólt, apartmant minden negyedik alkalommal foglaltak.

Trepess Beatrix, a Szallas.hu PR-menedzsere szerint húsvétkor a 2019-es évhez hasonló vagy azt meghaladó vendégszám várható. A jelenlegi foglalási adatok alapján Eger, Gyula, Pécs, Hajdúszoboszló és Szeged lesznek a legkeresettebb belföldi települések. 

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)