Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teljes látogatási tilalom van érvényben a megyei kórházban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2022. február 28. 13:30
Teljes látogatási tilalom van érvényben a megyei kórházban
Mutatjuk a részleteket

Teljes látogatási tilalom van érvényben a Békés Megyei Központi Kórházban – áll az intézmény honlapján elérhető közleményben.

Mint írták, az intézkedést a betegek és dolgozók védelme érdekében, az aktuális járványügyi helyzet miatt hozták. 

Közölték: kapcsolattartási (látogatási) engedély adható a súlyos állapotú beteg által megjelölt személynek; cselekvőképtelen beteg esetén a törvényes képviselőnek vagy az általa megjelölt személynek; kiskorú beteg szülőjének, törvényes képviselőjének vagy a szülő, törvényes képviselő által meghatározott személynek; a vajúdás és a szülés teljes ideje alatt a szülő nő által megjelölt nagykorú személynek; a beteg, illetve a törvényes képviselő által megjelölt, a beteg vallási meggyőződésének megfelelő egyházi személynek.

Az engedélyt az osztályvezető, részlegvezető főorvos (távollétében az általa megbízott személy) adja ki. 

A közleményben arra is felhívták a figyelmet, hogy a látogatónak (kapcsolattartónak) is át kell esnie a triage-szűrésen, és az intézmény egész területén maszkot kell viselnie. Fekvő beteg látogatása esetében más betegektől vagy látogatóktól tartania kell a biztonságos, kétméteres távolságot.

A betegek a szigorú élelmezési és higiéniai előírásokat betartva kaphatnak a hozzátartozóiktól csomagot, melyet a portaszolgálat segítségével juttatnak el nekik. A csomagok mindennap 9 és 18 óra között adhatók le.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)