Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kupagyőzelemmel zárt a gyulai korosztályos futballcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2022. február 28. 13:00
Kupagyőzelemmel zárt a gyulai korosztályos futballcsapat
A Gyulasport NKft. U8-as együttese nyerte az I. Czirnák László Emléktornát

A Gyulasport NKft. U8-as csapat is részt vett az I. Czirnák László Emléktorna küzdelmeiben február 26-án. A Rákóczifalván megrendezett tornán körmérkőzéses formában döntötték el a csapatok a kupa sorsát.

kupagyőzelmet ünnepelhetett a gyulai korosztályos együttes

A Zsurzs Péter és Kajári János vezette együttesnek négy mérkőzést kellett sikeresen megvívnia a kupáért. A gyulai gárda az első találkozón a Lurkó Focisuli csapatával nézett szembe. A korosztályos gyulai gárda nehezen alkalmazkodtunk a körülményekhez és az ellenfélhez, ám a csapat így is 3-2-es arányban behúzta győzelmet. A folytatásban a fürdővárosi együttes jászberényi alakulatot lépte le 5-2-es arányban, majd a hazai pályán játszó Szanda Focisuli következett.

– A torna legérettebb, legmagabiztosabb játékát bemutatva 2-0 arányban nyertünk. A győzelem annak volt köszönhető, hogy alig vesztettünk ezen a meccsen párharcot, a fiúk maximálisan felmérték a mérkőzés jelentőségét, így száz százalékban koncentráltak voltak – ismertette Zurzs Péter.

A fürdővárosi gárda utolsó mérkőzését a Kecskeméti UFC ellen vívta, ahol 4-1-es végeredménnyel hódította el a bajnoki trófeát.

– A torna összességét nézve rengeteg dolog van, amiben fejlődnünk kell, de a srácok a maximumot hozták, a megbeszélt és gyakorolt dolgokat teljesítették. Kezdeményező játékunk ismét eredménnyel párosult, de a legnagyobb pozitívumot abban láttam, hogy azok a gyerekek is bátrak, ügyesek és eredményesek voltak, akik most voltak először velünk ehhez hasonló tornán – értékelt a gyulai edző.

A Gyulasport NKft. U8-as csapata a kupa mellett egyéni elismeréseket is begyűjtött, Valyuch János a gólkirályi címet érdemelte ki, míg Pojendán Benett a legjobb kapusnak bizonyult a tornán.

A Gyulasport NKft. U8-as kupagyőztes csapata: Domokos Arnold, Domokos Dániel, Roszik Dominik, Pojendán Benett, Csonka József, Szigeti Balázs, Karancsi Ádám és Valyuch János.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)