Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Mozgalmas éven vannak túl a gyulai nyugdíjasok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2022. február 24. 12:30
Mozgalmas éven vannak túl a gyulai nyugdíjasok
Közgyűlést tartott a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Megtartotta évértékelő közgyűlését a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete február 23-án az Erkel Ferenc Művelődési Központ Bánk bán termében. 

Debreczeni Jánosné elnök lapunknak elmondta: mozgalmas volt a tavalyi évük.

– A legnépszerűbb programunk már sokadik éve a Nyugdíjas Akadémia. Általában két kurzust indítanak számunkra a helyi felsőoktatási intézményben, mindegyiket lelkesen várjuk. A legnagyobb érdeklődés a számítógépes kurzus, az irodalmi előadások, valamint a földrajzi, festészeti témák és az idegenvezetés iránt volt – fejtette ki. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Hozzátette: tavaly is megrendezték az egészségügyi hetet, több helyi orvos tartott tagjaiknak előadást. Emellett részt vettek a városi és megyei rendezvényeken, többek között az augusztusi egészség- és sportnapon, az októberi idősek világnapján és a nyugdíjasok kolbászolimpiáján.  

– Idén 20 éves a Nyugdíjas Akadémia, ezt mindenképpen szeretnénk megünnepelni – tért rá az idei évre az elnök. Elmondta: a gyulai akadémia a legrégebbi az országban. Az eseményre várhatóan minden egykori tanulót meghívnak, és egy oklevéllel jutalmazzák majd őket az elvégzett kurzusokért. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Debreczeni Jánosné kifejtette, terveznek egy rendőrségi ismeretterjesztő előadást is idén, emellett egy klubok közötti szalonnasütés és egy bowlingverseny is szerepel a programok között. A nyugdíjasok egyik legjobban várt programja az a családi kirándulás lehet, ahová a tervek szerint a gyerekeket és az unokákat is meghívják. 

A közgyűlés tisztségviselő-választással zárult: az új titkár Flinta Jánosné Seres Klára lett, az alelnök Valki Irén

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)