Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét megrendezik a Gyöngyösi Lázár Emlékversenyt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2022. február 02. 16:00
Ismét megrendezik a Gyöngyösi Lázár Emlékversenyt
Két csoportban ülnek asztalhoz a sakkozók

A megszokott év eleji időponttól kicsit eltérve, de idén is megrendezik Gyulán a Gyöngyösi Lázár Emlékversenyt, amellyel a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság egykori Állami díjas főmérnökének, a kiváló sakkozónak és sportvezetőnek állítanak emléket – írja a BMSExtra.hu oldal.

A február 19–20. között sorra kerülő viadalra két csoportban indulhatnak a környékbeli sakkozók.

A nyílt kategóriába a megyei, illetve viharsarki lakcímmel rendelkezők versenyzők nevezhetnek, továbbá a házigazdák által meghívott makói és aradi résztvevők. A sakkozóknak félórás gondolkodási idő áll rendelkezésükre partinként, kilenc forduló alapján hirdetnek győztest. A szombati megnyitó után öt kör lesz, másnap pedig négy további mérkőzés vár mindenkire.

A B csoportban a 2004. január 1-je után született ifjúsági korosztály tagjai kapnak helyet, valamint az 1700 élő pontnál nem magasabb értékszámmal rendelkező sakkozók. Ebben a kategóriában hét forduló alapján rangsorolnak, így már az első nap végén eredményt hirdetnek. A résztvevőknek negyedórányi idő áll rendelkezésükre a játszmák során.

Mindkét napon 8.30 órakor kezdődik a program Gyulán, a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság Városház utcai épületének nagytermében.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)