Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán is elkezdődött az 5–11 évesek oltása

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.HÍREK • 2021. december 15. 11:00
Gyulán is elkezdődött az 5–11 évesek oltása
A szülőket kérik, hogy kitöltve vigyék magukkal a hozzájáruló nyilatkozatot

Egy kislány megkapja a Comirnaty-vakcina gyerekek oltására alkalmas változatát a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban december 15-én

Fotó: MTI/Komka Péter

A Békés Megyei Központi Kórházban is megkezdődött szerdán az 5–11 éves korosztály Covid-19 elleni oltása, Gyulán a Semmelweis-tömbben várják a gyerekeket és szüleiket. 

Becsei László főigazgató főorvos lapunknak elmondta: a kórház főoldala egy tájékoztató aloldalra navigál, ahol a szülők minden részletet megtudhatnak az oltásról.

– Arra kérjük a szülőket, hogy az itt elérhető beleegyező nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal, mert így sokkal gördülékenyebben halad majd az oltás. 

Mint megtudtuk, Gyulán a Pándy Kálmán tagkórház gyermekambulanciáján – a Semmelweis-tömb A lépcsőházának magasföldszintjén – oltják a gyerekeket, az épület a Semmelweis utcai főbejáraton keresztül közelíthető meg (az oltópont a 06-66/526-526/3349-es melléken érhető el telefonon). 

A német-amerikai fejlesztésű, koronavírus elleni Pfizer-BioNTech-oltóanyag, a Comirnaty-vakcina felvételére a szülők a www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas linkre kattintva foglalhatnak időpontot a regisztrációt követően. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)