Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ajándéktippek klasszikus férfiaknak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2021. november 30. 09:30
Ajándéktippek klasszikus férfiaknak
Van néhány olyan dolog, aminek szinte minden férfi örül

Sokszor gondoljuk azt, hogy férfiaknak nehezebb ajándékozni. Több oka van ennek. Egyrészt kevésbé mondják el a vágyaikat, általánosságban nem túl szószátyárok. Másrészt azokat a dolgokat, amikre szükségük van, megveszik maguknak. Nem igazán vágynak sok tárgyra, díszre vagy sok ruhára. De azért, ha jól ismerünk valakit, akkor rájöhetünk mit szeretne. Nehezebb kérdés ez például egy kezdődő kapcsolatban, vagy olyan valakinek való vásárlásnál, akivel ritkán találkozunk. Van azonban néhány olyan dolog, aminek szinte minden férfi örül. Az igazán klasszikus darabok, amik minden férfinak jól állnak. Legalábbis, ha amolyan régi vágású úriember az illető.

Forrás: pixabay.com

Az igazi borotva

Igen, igaz, a túlnyomó többség elektromos borotvával oldja meg a kérdést. De azért, mert nem próbálta az igazit. Aminek tényleg szertartása van. És annyira simára biztosan nem borotvál semmi, mint egy klasszikus borotva. És hát ki ne olvadna el attól a képtől, ha egy kisfiú utánozza az apukája mozdulatait, ahogyan a habot felkeményíti majd az arcára teszi. Ezek a készletek általában pamacsból, habfelverő tálcából, borotvából – ami lehet cserélhető fejes vagy a klasszik kinyitható borotvakés – és egy állványból áll, amire mindezt elegánsan ráhelyezhetjük. Léteznek kezdőcsomagok, de egészen exkluzív luxustermékek is a témában. A felsőbb kategóriás termékeknél nagy hangsúlyt fektetnek a kés és a pamacs szárára, különböző fatípusokból vagy elefántcsontból is készülhet. Egy stílusos férfihoz igazán passzol egy ilyen ajándék.

Elit ruhadarabok

Persze a legjobb beleugrani egy jó farmerba és hozzá egy egyszerű póló és kész is az egész. De vannak azért olyan helyzetek, ahol kicsit jobban adni kell magunkra. Ehhez nem árt, ha van néhány alapdarabunk. Olyan dolgok ezek, amiket bármikor ajándékozhatunk egy férfinak, mert úgyis szükség lesz rá.

  • Bőr öv 

Valódi bőrből az igazi, akkor valószínűleg évtizedekig kitart. Régebben szinte csak a fekete öv volt a divat, de most pont, hogy a barna öv jelenti a stílust, amiben megnyilvánul a bőr természetessége. 

  • Kardigán

Furcsán hangozhat, de hát a férfinak is szüksége van kardigánra. Bizonyos helyzetekben remek helyettesítése a zakónak. A kötött kardigánoknál is ügyelni kell a minőségre, akkor lesz tartós és tartja az alakját. Rengeteg félét találhatunk. Kiegészítve mindenféle bőr betétekkel, csatokkal, gombokkal. Különböző színekben. Jól variálható és meglepően férfias viselet.

  • Sál

Sálból is a hangsúly a minőségen van. Egy valódi kifinomult szövetkabáthoz a sálnak is passzolnia kell. Jó ajándék lehet egy valódi kasmír sál. Ez is egy örök darab, ami nagyon kellemes, lágy és selymes tapintású, kifinomult megjelenést kölcsönöz.

Forrás: pixabay.com

Cipő a susztertől

Bármiről is legyen szó, az egyedi készítésű az mindig nyerő. Már csak azért is mert mindannyian különbözőek vagyunk. A lába is különbözik egymástól valamennyire minden embernek, Így hát nem csoda, hogy az a cipő, ami konkrétan a viselője lábára készül, a lehető legjobb. Ne gondoljuk, hogy a méretre készült cipők korának már leáldozott, csak tudnunk kell hol keressük. Az utóbbi években megint újra felvirágzott a kis cipő manufaktúrák kora. Mondani sem kell, hogy egy mívesen megalkotott, kézzel varrott cipő is mennyire egy örök darab. Nem olcsó dolog, ez tény, de ha azt nézzük, hogy egy életre választjuk, akkor megéri a pénzét. Ajándékba kicsit nehezebb adni, hiszen fontos a pontos méret. De valami vicces füllentéssel körbe rajzolhatjuk a párunk vagy édesapánk lábát, vagy esetleg, ha alszik. :)

Ráadásul, ha ilyet vásárolunk, akkor támogatjuk a magyar készítőket is, akiknek ebben az időszakban igazán szüksége van erre. Ne gondoljuk, hogy csak az igazán klasszikus formájú alkalmi cipőt csináltathatjuk így, vannak olyan helyek, ahol mindenféle stílusú cipőt gyártanak méretre. Keressük meg a szerettünkhöz legjobban passzoló darabot.

Olyan ajándék ötleteket válogattunk, amikhez kicsit jobban a zsebünkbe kell nyúlni. Ha ezt megtehetjük, akkor ne sajnáljuk rá a pénzt, mert végső soron sokkal jobban megérik ezek, mint a tömegtermékek, amik eleve úgy vannak kitalálva, hogy nagyon gyorsan tönkremenjenek. Olyan örök darabokat ajándékozhatunk egy ilyen választással, amik évtizedekig használatban tudnak lenni, és mindig arra emlékeztetik majd a viselőjét, akitől kapta.

Forrás: pixabay.com

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)