Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Közel 400 alkalommal hívta fel volt barátnőjét egy gyulai férfi

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2021. október 09. 13:30
Közel 400 alkalommal hívta fel volt barátnőjét egy gyulai férfi
Rendőrségi hírek Békés megyéből

Közel 400 alkalommal hívta fel volt barátnőjét egy gyulai férfi, mert nem tudta feldolgozni a szakítást – írta meg a police.hu. A nő zaklatás miatt jelentette fel. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A férfi 2021 áprilisában és májusában próbálta felvenni a kapcsolatot volt kedvesével: küldött néhány üzenetet, de sokkal többször, 16 nap alatt 393 alkalommal próbálta meg felhívni telefonon.

A kihallgatásán a férfi elmondta: azt akarta megtudni, hogy a nő, akivel négy évig voltak együtt, miért szakított vele. Megsejtette, hogy lehet egy harmadik fél a dologban, úgy érezte, hogy a volt barátnője becsapta, ezért kezdte zaklatni őt. Előfordult, hogy automata tárcsázásra állította a telefonját, így az folyamatosan hívta a nőt. Tettét azonban megbánta, utóbb belátta, hogy nem kellett volna így viselkednie.

A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja. A büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait október 7-én továbbította az ügyészségre.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)