Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vereséggel folytatta a felnőtt tekecsapat, győzelemmel zárkózik az ifjúsági együttes

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 13. 13:00
Vereséggel folytatta a felnőtt tekecsapat, győzelemmel zárkózik az ifjúsági együttes
Szanki Olajbányász SE–Gyulai SE Dig-Build 5-3 (3233-3213) és Szanki Olajbányász SE–Gyulai SE Dig-Build ifjúsági 1-3 (959-1009)

Az NB I.-es tekebajnokság második fordulójában a Gyulai SE Dig-Build csapata a Szanki OBSE együttese ellen lépett pályára. A fürdővárosi gárda felnőtt együttese kiélezett döntetlen után érkezett a Bács-Kiskun megyei riválisához.

A gyulai együttes komoly erőfelmérő után találkozott ellenfelével, a Schriffert Roland és Makra György fémjelezte gárda az előző fordulóban kiélezett döntetlent gurított. A soros fordulót megint nem kezdte jól a találkozót, a hazai gárda az első három párharcot begyűjtötte. Schriffert Roland és Makra György ezúttal is hozni tudta kiváló formáját, ám győzelmük most nem volt elég a döntetlenhez.

A fürdővárosi klub ifjúsági csapata sem kezdte jól a bajnokságot, a Schriffert Dániel és Zsótér Márton alkotta együttes 1-3-as vereséget szenvedett „gázműves” riválisától. A soros fordulóban már jobban kijött a gyulai gurítás, Schriffert Dániel és Tóth Szabolcs simán nyerte a győzelemért járó pontokat.

A Gyulai SE Dig Build csapata a következő fordulóban a BKV Elõre SC együttesét fogadja szegvári „otthonában”.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)