Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tenisz csapatbronz az országos bajnokságon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. szeptember 07. 10:00
Tenisz csapatbronz az országos bajnokságon
Harmadik helyen végzett a Kovács-Sebestyén-Csukás hármas a korosztályos tornán

Budapesten rendezték meg az idei év Korosztályos Csapat Országos Bajnokságát, amelyre a fürdővárosi klub L14-es csapata úgy jutott be, hogy a Vidék Bajnokságon a második helyen végeztek – olvasható a Gyulai Tenisz Szabadidő és Sport Klub közösségi oldalán.

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő és Sport Klub

Mint írták, a rangos eseményen a két nap alatt fejenként hat mérkőzést játszottak a lányok, ahol mindent megtettek azért, hogy a dobogóra állhassanak. Az első játéknapon a Sopron együttesével mérték össze tudásukat, ahol hatalmas csatában a mieink nyertek, 3/1 arányban. Kovács Hédi az 1-es pályán nyert 6/4, 6/2-re, Csukás Réka a 2-es pályán kikapott 6/1, 6/1-re, míg Sebestyén Mira a 3-as pályán magabiztos győzelmet aratott 6/1, 6/2-re, így a páros mérkőzést 2/1-es előnnyel várhatták a lányok, amelyet a Csukás Réka-Kovács Hédi felállású gyulai páros nyert meg 2/6, 6/2, 10/5 arányban.

A következő találkozó a nagy rivális Szeged ellen következett, ahol Hédi 7/5, 6/4-re, Mira 6/3, 4/6, 10/5-re nyert, Réka pedig 6/1, 6/2 arányban szenvedett vereséget, az egyénik után, a gyulai csapat vezetett 2/1 arányba. Következhetett a páros. A mindent eldöntő mérkőzésen szintén a Csukás-Kovács páros játszott, azonban 6/4, 6/2-re kikaptak, amely azt jelentette, hogy 2/2-es végeredmény született a találkozón és következett a számolás, amely most a szegedieknek kedvezett, így 32-42-es game különbséggel ők nyerték a találkozót. Másnap a későbbi bajnok Római TA csapatával játszottak a lányok, ahol mindhárom lány kikapott az egyéni küzdelmek során, de a páros mérkőzést megnyerték, így 3/1-es vereséget szenvedtek a fővárosi csapattal szemben.

– Színvonalas, izgalmas mérkőzéseket játszottak a lányaink az Országos Bajnokságon, ahol nagyon kevésen múlt, hogy nem ők állhattak a dobogó második fokára. De így sem lehetnek elkeseredve, hiszen hatalmasat küzdöttek minden találkozón egymásért, a klubjukért, igazi csapatmunkával, amelyre méltán lehetünk büszkék – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)