Niedermayer Antal tulajdonos elmondta: minden héten kétféle leves, négyféle főétel és kétféle desszert közül lehet választani; a vendégek az ajánlat keretében két- vagy háromfogásos ebédet kérhetnek.
– Nem menüztetni szeretnénk, ahogy az à la carte kínálatunk összeállításakor, úgy az ebédajánlatok esetében is a minőséget tartjuk szem előtt – fejtette ki. Hozzátette: ebédajánlataikat Segal Viktor nemzetközi hírű séffel, gasztronómiai tanácsadóval egyeztetve állítja össze az étterem séfje, Bróda Ferenc.
A tulajdonos kiemelte: ételeik hagyományos és újító receptek alapján, minőségi alapanyagokból készülnek, az idénynek megfelelő friss zöldségekkel, gyümölcsökkel. Hozzáfűzte: ha tehetik, helyi termelőktől vásárolnak, gyulai és környékbeli beszállítókkal dolgoznak.
Mint megtudtuk, nyáron hideg leves és helyben készült sorbet is szerepel a kínálatban, a főételek között pedig mindig lesz vegetáriánus, hús- és tésztaétel.
Az ebédajánlatok minden hétköznap 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható.
A héten következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: bélszíntatár, fügés kenyér, fűszerkrém, savanyított zöldségek, tojásmorzsa; Újházi-tyúkhúsleves főtt zöldségekkel, tépett tyúkkal, cérnametélttel vagy tejfölös burgonyaleves, ahogy a chéf szereti: gyulai kolbásszal, buggyantott tojással; Rouge-burger 100% marhahússal, szezámmagos bucival, hagymalekvárral, cheddar sajttal, sült burgonyahéjjal, chiptle mayóval vagy csirkemellcsíkok szezámmagos bundában kókuszos gyömbéres jázminrizzsel, fekete currys majonézzel vagy zöldborsó-variációk: főzelék, zöldborsófalafel, cukorborsó, borsócsíra vagy lazac vajas tésztában grillzöldséggel, kapros veluté mártással; tiramisu vagy egzotikus gyümölcssaláta és málnacoulis.
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu