Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Előkelő pozícióban a gyulai teniszezők

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. augusztus 11. 15:00
Előkelő pozícióban a gyulai teniszezők
Kovács Hédi, Lovász Zoltán és Kincses Bence is az első száz versenyző között

Három gyulai teniszező is bekerült a Magyar Tenisz Szövetség top százas egyéni rangsorába – olvasható a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub közösségi oldalán. Kovács Hédi a 11., Lovász Zoltán a 70., míg Kincses Bence a 98. pozícióból folytathatja a pontok gyűjtögetését.

kovács hédi az első tíz közé tart a korosztályos ranglistán

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Ahogy a TSZSK közösségi oldalán írja, Kovács Hédi augusztustól a 11. helyen szerepel az L14-es ranglistán. A sportoló 2008-as születésű, mégis tagja a legszűkebb elitnek a korosztályában, ahol többnyire a 2007-esek ellen kell felvennie a küzdelmet. A jó ranglistás helyhez a vidékbajnokságon aratott bravúros győzelmek, valamint a gyulai versenyeken is elért dobogós szereplések is nagymértékben hozzájárultak.

Lovász Zoltán a 70. helyen szerepel a férfi egyéni ranglistán. A legsikeresebb gyulai teniszezőnek a 60. hely volt a legjobbja a ranglistán, ezt a helyezést az idei jó szerepléseivel, két tornagyőzelemmel és egy döntővel, sikerült megközelítenie. A Dr. Komjátszeghy Endre Emlékversenyen nagy esélyesként küzdhet azért, hogy életében először megnyerje az F2-es versenyszámot, amivel a rangsorban is előrébb léphet.

Kincses Bence a nyáron minden versenyén dobogón állhatott, Szegeden pedig megszerezte első tornagyőzelmét a felnőttek között. Ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a 21 éves játékos bekerüljön a legjobb száz közé – olvasható a bejegyzésben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)