Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hetente megújuló ebédajánlat a Gyula Rouge-tól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2021. augusztus 09. 09:30
Hetente megújuló ebédajánlat a Gyula Rouge-tól
A héten a következő ételek szerepelnek az étterem ebédajánlatában

Ezentúl hetente megújuló ebédajánlattal is várják a vendégeket a fürdőváros nemrég megnyílt éttermében, a Szent Flórián ház udvarában található Gyula Rouge-ban. A vendégek minőségi alapanyagokból készült ételek közül válogathatnak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Karizs Márta üzletvezető elmondta: minden héten kétféle leves, négyféle főétel és kétféle desszert közül lehet választani; a vendégek az ajánlat keretében két- vagy háromfogásos ebédet kérhetnek.

– Nem menüztetni szeretnénk, ahogy az à la carte kínálatunk összeállításakor, úgy az ebédajánlatok esetében is a minőséget tartjuk szem előtt – fejtette ki. Hozzátette: ebédajánlataikat Segal Viktor nemzetközi hírű séffel, gasztronómiai tanácsadóval egyeztetve állítja össze az étterem séfje, Kántor Dávid.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az üzletvezető kiemelte: ételeik hagyományos és újító receptek alapján, minőségi alapanyagokból készülnek, az idénynek megfelelő friss zöldségekkel, gyümölcsökkel. Hozzáfűzte: ha tehetik, helyi termelőktől vásárolnak, gyulai és környékbeli beszállítókkal dolgoznak.    

Mint megtudtuk, nyáron hideg leves és helyben készült sorbet is szerepel a kínálatban, a főételek között pedig mindig lesz vegetáriánus, hús- és tésztaétel.

Az ebédajánlatok minden hétköznap 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: krémes meggyleves vaníliás mini túrógombóccal, borjúraguleves házi csipetkével; kapros tökfőzelék pikáns csirkeszárnnyal, nyári burgonyasaláta, szezámmagba forgatott fasírtgolyó feta sajttal, karfiol és brokkoli házi besamelmártással, zöldségchips-szel, gnocchi mogyorós pestóval, rukkolával, ropogóssal; csoki- és puncsfagylalt, langyos mákos krémes rétes.

Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)