Karizs Márta üzletvezető elmondta: minden héten kétféle leves, négyféle főétel és kétféle desszert közül lehet választani; a vendégek az ajánlat keretében két- vagy háromfogásos ebédet kérhetnek.
– Nem menüztetni szeretnénk, ahogy az à la carte kínálatunk összeállításakor, úgy az ebédajánlatok esetében is a minőséget tartjuk szem előtt – fejtette ki. Hozzátette: ebédajánlataikat Segal Viktor nemzetközi hírű séffel, gasztronómiai tanácsadóval egyeztetve állítja össze az étterem séfje, Kántor Dávid.
Az üzletvezető kiemelte: ételeik hagyományos és újító receptek alapján, minőségi alapanyagokból készülnek, az idénynek megfelelő friss zöldségekkel, gyümölcsökkel. Hozzáfűzte: ha tehetik, helyi termelőktől vásárolnak, gyulai és környékbeli beszállítókkal dolgoznak.
Mint megtudtuk, nyáron hideg leves és helyben készült sorbet is szerepel a kínálatban, a főételek között pedig mindig lesz vegetáriánus, hús- és tésztaétel.
Az ebédajánlatok minden hétköznap 11.30-tól 15 óráig kérhetők, a kétfogásos 2 390 forintba, a háromfogásos 2 990 forintba kerül. Az aktuális ételsor a gyularouge.hu honlapon és az étterem Facebook-oldalán is megtalálható.
A héten a következő ételek szerepelnek a Gyula Rouge ebédajánlatában: krémes meggyleves vaníliás mini túrógombóccal, borjúraguleves házi csipetkével; kapros tökfőzelék pikáns csirkeszárnnyal, nyári burgonyasaláta, szezámmagba forgatott fasírtgolyó feta sajttal, karfiol és brokkoli házi besamelmártással, zöldségchips-szel, gnocchi mogyorós pestóval, rukkolával, ropogóssal; csoki- és puncsfagylalt, langyos mákos krémes rétes.
Városház utca 17–19.
06-30/294-6107
info@gyularouge.hu