Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hetedik alkalommal nyitották meg az Át-járás tábort

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. július 19. 12:35
Hetedik alkalommal nyitották meg az Át-járás tábort
Öt héten keresztül hatszáz gyermeket várnak a Gellény Birtokon

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hetedik alkalommal rendezik meg idén az Át-járás tábort, amely július 12. és augusztus 13. között várja a hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekeket. A tábort hivatalosan július 19-én nyitották meg a Gellény Birtokon.

Krizsán Anett, a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója köszöntőjében elmondta: sok ember nagyon sokat dolgozott azért, hogy idén is létrejöhessen a tábor, elsősorban Furák István táborvezető és Tyukodi László lelkész, valamint még sokan, akik valamilyen módon segítették a szervezést, a programok létrejöttét.

Hozzátette: a Közös érték az egészség mintaprogram részeként az egészséges életmódról tartanak felvilágosítást a résztvevőknek.

Görgényi Ernő polgármester azt kívánta a gyermekeknek, hogy érezzék jól magukat Gyula városában, majd hozzátette, hogy nagyra becsüli azokat, akik mindent megtettek azért, hogy ilyen szép élményeket szerezhessenek a táborozók.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Hangsúlyozta: Gyula egy polgári város, ahol régóta olyan emberek élnek, akik szebbé és jobbá akarják tenni lakóhelyüket. Szintén jellemzi a várost a szociális érzékenység és a térségi felelősség.

Furák István a jelenlévőknek elmondta, az öt hét alatt rengeteg gyermeket várnak a táborba, akiknek sokféle programmal készülnek. Kiemelte: rendkívül hálás azért, hogy megadhatják a résztvevőknek ezeket az élményeket, valamint Gyula Város Önkormányzatának, amely hetedik éve támogatja őket, illetve mindenkinek, aki hozzájárult a szervezéshez.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)