Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sajben Gábor vezeti tovább a gyulai felnőttcsapatot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. július 19. 13:00
Sajben Gábor vezeti tovább a gyulai felnőttcsapatot
Megújult kerettel vág neki a Megyei I.-es idénynek a Clean-Way Gyulai Termál FC csapata

Sajben Gábor vette át Szentléleki Béla helyét a Megye I.-es bajnokságban szereplő Clean-Way Gyulai Termál FC felnőtt labdarúgócsapat élén. A több távozóval számoló fürdővárosi klub fiatal gyulai és békéscsabai játékosokkal tölti fel keretét.

képünk egy korábbi mérkőzésen készült

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Dobi Róbert klubelnök elmondta, Szentléleki Béla féléves időtartamra vállalta a csapat irányítását, így a klubvezetésnek új edző után kellett néznie.

– Az már előzetesen is biztos volt, hogy fiatal és ambiciózus edzőt keresünk a gárda kispadjára. A gyulai és a békéscsabai klub közötti kiváló kapcsolatnak köszönhetően végül Sajben Gáborra esett a választásunk, aki évek óta az utánpótlás-nevelésben tevékenykedik, pedagógusként sokat segíthet a fiatal játékosokat beépíteni a csapatba – ismertette.

Az új edző kiválóan felépítette együttest vett át Szentléleki Bélától, hiszen a gárda a Megye I.-es bajnokság 4. helyén fejezte be a szezont, a Békés Megyei Kupában pedig egészen a döntőig menetelt. Sajben Gábor dolgát nehezítheti, hogy több meghatározó játékos is távozik a csapatból, így Pilán Richárd, Bondár Attila, Szabó Csaba, Zsömbörgi Márton, Bagyinszki Attila és Bozsó Milán sem áll a gárda rendelkezésére. A fiatalok közül Barthalos Dávid és Oszlács Márton is eligazol a gyulai klubtól, de Rostás és Jimoh sem viseli tovább a kék-fehérek mezét.

A távozók pótlásában a gyulai együttes továbbra is a saját nevelésű játékosaira támaszkodik, emellett a megyeszékhelyi gárdával kötött megállapodásnak köszönhetően olyan fiatal labdarúgók is érkezhetnek Gyulára, akik nem férnek be a békéscsabai NB III.-as keretbe, ám a fürdővárosi csapatnál kellő rutinra tehetnek szert a felnőttbajnokságban. A két klub közös munkáját kiválóan példázza Szabó Csaba pályája is, aki a fürdővárosi gárdából kerül az NB III.-as békéscsabai együttes keretébe.

A Clean-Way Gyulai Termál FC csapata már megkezdte felkészülését a bajnokság 2021/2022-es szezonjára. A gárda a heti négy edzést felkészülési találkozókkal tűzdeli meg, többek között orosházi és eleki együttesekkel méri össze erejét.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)