Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai éremmel kezdődtek a vidékbajnokság küzdelmei

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 17. 15:30
Gyulai éremmel kezdődtek a vidékbajnokság küzdelmei
Székács Márk, Székács Kristóf bronzéremmel zárta a csapatversenyt

Megkezdődtek a Lotto korosztályos vidékbajnokság küzdelmei június 15-én. A Balatonboglári Tenisz Club által rendezett tornán a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub is képviseltette magát

a gyulai kettős a dobogó harmadik fokára állhatott

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

A gyulai egyesület közösségi oldalán azt írja, a Székács Márk, Székács Kristóf összetételű F18-as csapata kiemeltként várta a versenyt, ezért az első fordulóban nem játszottak, a negyeddöntőben pedig a békéscsabai Viharsarok csapatát múlták felül 3/0-ás eredménnyel. A fürdővárosi csapat az elődöntőben a nyíregyházi Marso TC együttesétől 2/1-es arányban szenvedett vereséget. Az ellenfél első számú játékosa egyébként a ranglistán legmagasabban jegyzett teniszező volt a mezőnyben.

Az F12-es csapat a csoport második helyét szerezte meg, így sajnos nem jutottak tovább a legjobb négy közé. A Mátyás Hunor, Kiss Kevin és Klonka Bence összetételű együttes elsőként a PVTC, majd a Marso TC csapatát győzte le 3/1-re, a Panakor teniszgárdája azonban 4/0-ás összesítésben jobbnak bizonyult nála.

Az első nap sikerei után azonban a Gyulai TSZSK versenyzői nem pihenhetnek, hiszen a korosztályos tornán megkezdődnek az egyéni és a páros küzdelmek.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)