Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lakossági véleményeket várnak Gyula klímastratégiájának kialakításához

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. június 15. 09:30
Lakossági véleményeket várnak Gyula klímastratégiájának kialakításához
A dokumentumot szakértők állították össze, miután fórumokon egyeztettek a városvezetéssel, intézményekkel, cégekkel és civil szervezetekkel

a fotó a képviselő-testület 2019-es alakuló ülésén készült

Fotó: facebook.com/gorgenyierno

Elkészült Gyula város klímastratégiájának egyeztetési változata, amelynek kapcsán várják a lakosság véleményét – közölte hivatalos közösségi oldalán Görgényi Ernő polgármester.

Mint írta, a 20–30 éves távlatra szóló stratégia megalkotásához, amelynek célja a klímaváltozás okozta kockázatok megelőzése, a hatások mérséklése, valamint az alkalmazkodóképesség javítása, Gyula Város Önkormányzata 16 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A dokumentumot szakértők állították össze, miután fórumokon egyeztettek a városvezetéssel, intézményekkel, cégekkel és civil szervezetekkel.

Kiemelte: az észrevételeket, véleményeket – legyen szó akár növények ültetéséről, a gépjármű-forgalom csillapításáról, füstölgő kéményekről vagy hulladékgyűjtéssel kapcsolatos meglátásokról – a tervezettel kapcsolatban július 21-ig várják a kehop_gyula@dipolcsoport.hu e-mail-címre, az önkormányzatnak címezve az 5700 Gyula, Petőfi tér 3. címre, vagy ugyanitt, az ügyfélszolgálaton személyesen leadva. A borítékokon fel kell tüntetni a „Klímastratégia” feliratot.

A stratégia letölthető erről az oldalról, a projektről korábban a Gyulai Hírlap is beszámolt.

Kérjük, segítsék a szakemberek munkáját véleményükkel, hiszen a klímastratégia Önökkel és Önökért készül!” – fogalmazott Görgényi Ernő.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)