Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A váltás után bajnoki cím és kupagyőzelem

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 10. 15:00
A váltás után bajnoki cím és kupagyőzelem
Fülöp Diána két trófeát is nyert a DEAC futsalcsapatában

Ahogy azt korábban megírtuk, a DEAC futsalcsapatában folytatta karrierjét Fülöp Diána, a a Gyulai Amazonok egykori játékosa. A válogatott futsaljátékos első évében duplázni tudott, új csapatával a magyar bajnoki címet és a Magyar Kupát is begyűjtötte.

a DEAc magyar bajnok és kupagyőztes csapata

Fotó: mlsz.hu

Fülöp Diána elmondta, szinte zökkenőmentes volt a beilleszkedése a debreceni csapatba. A játékosok egy részével már a válogatottban is együtt játszott, a sok segítségnek köszönhetően pedig hamar formába is lendült. Az exgyulai játékos érkezésekor a cívisvárosi klub együttese a tabella második helyén állt, ám Diána hathatós segítségének is köszönhetően az élen zárta a bajnoki szezont. 

A DEAC a folytatásban a Magyar Kupára koncentrált, ahol nagy meneteléssel jutott a döntőig. A fináléban a Tolna-Mözs együttesével nézett farkasszemet, és végül négymérkőzéses csata után emelhette magasba a trófeát.

Fotó: mlsz.hu

– A DEAC-ból már sok játékost ismertem a válogatott révén, így a beilleszkedésem abszolút zökkenőmentes volt. Taktikailag volt lemaradásom hozzájuk képest, ezt a lehető leghamarabb igyekeztem pótolni, hogy hasznos tagja tudjak lenni a csapatnak. Úgy érzem, elég hamar fel tudtam venni a debreceni ritmust, és az én lendületem is hozzá tett a bajnoki cím megszerzéséhez – ismertette Fülöp Diána.

A gyulai sportoló a jövő évi bajnoki szezont is a DEAC színeiben kezdi majd meg, emellett pedig edzői feladatait is ellátja. Fülöp Diána elsődleges célja, hogy ismét megmutathassa tehetségét a nemzeti együttesben is.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)