Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Öt továbbjutó a tenisz emlékversenyen

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. június 06. 09:00
Öt továbbjutó a tenisz emlékversenyen
A Paulinyi Gyula Emlékverseny szombati játéknapjának eredményei

A gyulai teniszcentrum ad otthont június 5. és 7. között a Paulinyi Gyula-emlékversenynek, amelyre az ország minden területéről érkeznek versenyzők. A Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub versenyzői közül öten is továbbjutottak a selejtezőkből, a Csukás Réka-Sebestyén Mira párosa pedig bronzéremmel zárta a tornát.

A kiemelt L14-es kategóriában Kovács Hédi bejutott a legjobb négy közé, a mai versenynapon az elődöntőben veszi kezébe az ütőt. Párosban Kovács Hédi és Bucholz Bora (Gellért SE) bejutott a döntőbe, a vasárnapi versenynap délutánján játsszák le.

Az F18-as kategóriában érdekelt Kutasi Bence bejutott a legjobb négy közé, a mi játéknapon 9.30-kor néz szembe ellenfelével.

Az F2-es mezőnyben versengő Oláh Imre vasárnap a négy közé jutásért csap össze ellenfelével. Kutasi Bencét Kincses Bence búcsúztatta a legjobb nyolc között, így Kincses Bence a mai játéknapon fél tízkor már a döntőbe jutásért játszik.

A fürdővárosi klub egy érmet már biztosan megünnepelhet, hiszen Csukás Réka és Sebestyén Mira alkotta páros bronzéremmel zárta a tornát.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)