Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Veres Laura lett a fürdővárosi úszóklub legjobbja

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. május 26. 19:29
Veres Laura lett a fürdővárosi úszóklub legjobbja
Évet értékelt a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya

A Gyulai Várfürdő úszószakosztálya

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Szezonzáró és évértékelő ünnepséget rendezett a Gyulai Várfürdő úszószakosztálya május 26-án. Az eseményen a klub legsikeresebb sportolóit és segítőit is elismerték. A szakosztály legeredményesebb sportolója ismét Veres Laura lett.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója köszönőjében kifejtette, örül annak, hogy meg tudták rendezni a több alkalommal is eltolódott évértékelőt. Kiemelte, nagyon nehéz év áll a gyulai úszósport mögött, mégis olyan teljesítményt tudott letenni az asztalra, amilyenre a Gyulai Várfürdő történetében nemigen volt példa.

Kiss Tamásné, a Gyulai Úszókért Alapítvány elnöke beszédében a szervezet munkájának jelentőségére hívta fel a figyelmet. Kifejtette, az alapítvány a világjárvány ellenére is fontos támogatója és segítője volt a gyulai úszósportnak.

Képünkön (balról jobbra):Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója, Kónya István alpolgármester, Kiss Tamásné, a Gyulai Úszókért Alapítvány elnöke és Tóth András vezetőedző

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Tóth András vezetőedző kiemelte, a fürdővárosi klubnak egy hektikus évet sikerült kiváló eredményekkel zárnia. A vezetőedző hangsúlyozta, hogy a Gyulai Várfürdő vezetése a felújítások alatt is felkészülési lehetőséget tudott biztosítani az úszóknak.

Kónya István alpolgármester köszönetet mondott a fiatal úszóknak, akiknek versenyek és kihívások nélkül kellett folyamatosan készülniük.

– Csodálatra méltó az a teljesítmény, amit nyújtottatok. Akárhányszor fellapozta az ember a lapokat, mindig büszkeséggel olvasta a gyulai úszószakosztály eredményeit – mondta.

A legeredményesebb úszónak és a legtöbb LEN-pontot elért versenyzőnek járó díjat Veres Laura vehette át

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az esemény végén a legsikeresebb sportolóknak adtak át elismeréseket. A legeredményesebb úszónak és a legtöbb LEN-pontot elért versenyzőnek járó díjat Veres Laura vehette át, a legeredményesebb utánpótlás-versenyzőnek pedig Cseresznyés Petrát választották.

Az eredményes versenyzők idén is különdíjakat vehettek át, így elismerésben részesült Veres Laura, Mácsok Fruzsina, Cseresznyés Petra, Szamos Panna, Havas Balázs, Schmidt Hanga, Petri Borbála, Matei Bryana és Abrudán Gábor is.

Az ünnepség végén az úszószakosztály utánpótlás-versenyzői vehettek át ajándékcsomagokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)