Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatta a rájátszást a gyulai kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 16. 15:00
Győzelemmel folytatta a rájátszást a gyulai kosárlabdacsapat
Gyulai Color KE–Mezőberényi KK 82-79 (24-14, 23-16, 17-19, 18-30)

Az NB II.-es kosárlabda-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Color KE csapata a Mezőberényi KK együttesét látta vendégül április 15-én. Hajdu Zoltán legénysége hatalmas elánnal kezdte a találkozót, majd végig irányítva a mérkőzést gyűjtötte be bajnoki győzelmét.

nagyot küzdött sikeréért a gyulai együttes

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulai Color KE: Beleznai 17/6, Házi 10, Gyepes 12, Szűcs 12, Hajdu 10. Csere: Szilágyi 15/9, Marschal, Kőfaragó 2, Fórián 4 és Magyar. Vezetőedző: Hajdu Zoltán.

A fürdővárosi gárda az előző szezonban gyűjtött be legutóbbi győzelmét, így minden mérkőzésen a győzelemért járó pontok megszerzése volt a cél. Hajdu Zoltán együttese folyamatosan tartotta a lépést riválisaival, de nem sikerült győzelmet kicsikarnia a találkozókból. A két rivális márciusban is találkozott egymással, a gyulaiak már akkor is szoros csatára késztették ellenfelüket.

A soros párharcot a hazai gárda kezdte jobban, ellentmondást nem tűrő védekezésével és kombinatív támadójátékával már az első percektől irányította a mérkőzést. A fürdővárosi alakulat az első negyed megnyerése után sem fáradt el, végig tartotta lépéselőnyét riválisával szemben.

A mezőberényi gárda folyamatosan ott lihegett a csapatszinten és egyéni játékban is kiválóan teljesítő Hajdu-csapat nyakán. A siker vezérelte hazai együttes nem engedte ki kezéből a mérkőzésirányítását, így megérdemelten gyűjtötte be győzelmét.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Csupa nagybetűs teljesítményt láthattunk ma a pályán. Jól forgott a labda az egész mérkőzésen, hat játékosunk is elérte a tízpontos határt, ez szerintem mindent elmond a támadó oldali teljesítményünkről. Védekezésben is 30 percen keresztül kimagasló intenzitással dolgoztunk. Az utolsó negyedben kicsit magunknak tettük izgalmassá a meccset tömérdek kihagyott büntetővel, de lényeg a győzelem. Ebből sokat meríthetünk a következő fordulókra. Sok nehézségünk akadt az idei szezonban, sérülések garmadája és a vírushelyzet is nehezítette korábban az eredményes szereplést. Ötös poszton gyakorlatilag az egész idényben nincs bevethető játékosunk a fenti okok miatt, ennek fényében még nagyobb dicsőség a mostani győzelem – értékelt Hajdu Zoltán.

A Gyulai Color KE NB II.-es csapata győzelemmel folytatta az alsóházi rájátszás küzdelmeit. A fürdővárosi gárda a következő mérkőzésen a Kiskunfélegyházi KC otthonában lép pályára.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)