Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Májusban rajtolnak a Viharsarki Vitézek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2021. április 15. 14:00
Májusban rajtolnak a Viharsarki Vitézek
Békés megye amerikaifutball-csapata a Divizió II.-es bajnokságban áll rajthoz

Május 2-án játssza első mérkőzését a Divizió II.-es bajnokságban szereplő Viharsarki Vitézek amerikaifutball-csapata. A Békés megyei gárda a Jászberényi Wolverines együttesével közösen vág neki az első idénynek.

nagy csatákra számíthatnak a gyulai együttes játékosai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Mészáros György klubelnök lapunknak elmondta, a Redda-Motor Expressz Futárszolgálat szponzornévvel induló liga két csoporttal indul útjára. A fürdővárosi központú csapat a CFS Guardians, a DAK Acél Dunaújváros, a Levelek Spartans, az Újpest Bulldogs és Rebels Oldboys együtteseivel csatázik az alapszakasz során.

– A két klub közötti megállapodás szerint tizennégy Békés megyei játékos kap szerepet a 2021-es szezonban a jászberényi gárdánál. A kölcsönszerződésnek köszönhetően játékosaink folyamatos játéklehetőséget kapnak a szezon során, így biztosítva majd a Vitézek következő bajnoki idényének alapjait – ismertette.

Balatoni Róbert játékos-edző kiemelte, az idei szezon egyfajta tanulóidőszak lesz a gyulai egyesület számára, ám a játékosok minden mérkőzésen a győzelemért járó pontokért lépnek majd pályára.

– Ezért is fontosak mind az egyéni, mind a csapatszintű edzések, hiszen az amerikaifutball egy rendkívül összetett sport. Jelenleg a két csapat közös edzéseire fókuszálunk leginkább, hiszen a két együttes játékosai alkotnak majd egyet, így rendkívül fontos, hogy minél többet gyakorolhassunk együtt – tette hozzá az egykori korosztályos válogatott játékos.

Mészáros György hangsúlyozta, a gyulai székhelyű együttes számára kiemelten fontos az új játékosok beépítése a csapatba, így továbbra is várják a jelentkezőket. Hozzátette: akinek van kedve és bátorsága ehhez a férfias sporthoz az a 0630/6420725-ös telefonszámon vagy a Viharsarki Vitézek közösségi oldalán tud jelentkezni.

A viharsarki focistákkal teletűzdelt Jászberény Wolverines az első fordulóban a Levelek Spartans együttesét fogadja. A Viharsarki Vitézek mérkőzéseiről folyamatosan tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)