Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A tévében is hirdetik a Stefánia-szárnyat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2021. március 16. 17:00
A tévében is hirdetik a Stefánia-szárnyat
A videószpot huszonnégy országos sugárzású kereskedelmi csatornán kerül adásba

Televíziós szpotokban és óriásplakátokon jelenik meg márciusban a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnya. Az épületrész felújítása befejeződött, jelenleg a szárny berendezése zajlik, és amint a járványhelyzet engedi, meg is nyílik a látogatók előtt – tájékoztatta lapunkat az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft.

Fotó: Erkel Ferenc Nonprofit Kft.

Mint írták, a huszonöt másodperces videószpot március 1–31. között száz alkalommal kerül adásba huszonnégy országos sugárzású kereskedelmi csatornán, többek között a Film+-on, az AMC-n, a Historyn, a Paramount Networkön, a Spektrum Home-on, a Sport 1-en és a Sport 2-n, a Comedy Centralon, valamint az RTL II-n, az RTL Goldon és az RTL+-on. A kisfilmet – melyet az Almásy-kastély a sajátjai mellett igyekszik minél több online felületen is megjeleníteni – Incze László készítette. 

Az óriásplakátokat azokban a városokban helyezik ki, amelyekből hagyományosan nagy számban érkeznek turisták a városba. Tizennyolc magyarországi település és a főváros nyolc kerületének összesen harmincnégy helyszínén lehet majd találkozni az Almásy-kastély Stefánia-szárnyának hirdetésével, de hat óriásplakát Romániában is megjelent, Arad és Nagyvárad környékén.

A közleményben felidézik: az épületrész felújítását 2019 októberében kezdték meg, a munkálatok befejeződtek, jelenleg a berendezési tárgyak beszerzése zajlik.

Fekete-Dombi Ildikó, a kastélyt is működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója kiemelte, a Stefánia-szárny szolgáltatásaival új értelmet nyer a látogatóközpont kifejezés.

Hangsúlyozta: a főépület színvonalához méltó, tematikáját jól kiegészítő, élményalapú turisztikai kínálat kialakítása volt az elsődleges szempont; a hely adottságait kihasználó többcélú rendezvénytér, valamint hiánypótló élmény- és gasztronómiai központ valósult meg.

A bálterem kiemelkedő technikai felszereltsége és mobil berendezései révén alkalmas színházi és zenei produkciók fogadására, konferenciák rendezésére, valamint céges- és családi rendezvények lebonyolítására. A csemegetárban a térség ízvilágát tükröző tájjellegű ételeket, gasztronómiai különlegességek láthatók és vásárolhatók meg. Az ételtörténeti bemutatótér főzőtanfolyamok, illetve tematikus vacsorák segítségével tárja fel, milyen ételkülönlegességeket fogyasztottak a nemesek a 17–19. században.

„Gyula város rendkívül gazdag műemlékekben, melyek közül legismertebb a gyulai vár. Épített örökségünk kiváló adottságokat biztosít a turizmus fejlődéséhez” – fogalmazott Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

Elmondta: az Almásy-kastély főépülete nem adott lehetőséget rendezvényterem kialakítására, holott a kiállítás megnyitása óta számos alkalommal érkeztek megkeresések bálok, konferenciák, hangversenyek, esküvők megrendezésére vonatkozóan.

„A bizonytalan nyitás miatt eddig nem tudtuk hirdetni a szolgáltatásainkat, de így is vannak már teremfoglalásaink. Ezeket a megkereséseket rögzítjük, ám minden esetben hangsúlyozzuk, hogy a járványhelyzettől függ, valóban tudjuk-e teljesíteni azokat” – emelte ki Fekete-Dombi Ildikó.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)