Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nemzetközi online vers- és prózamondó versenyt hirdet a Könyvmentők Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.KULTÚRA • 2021. január 05. 16:30
Nemzetközi online vers- és prózamondó versenyt hirdet a Könyvmentők Egyesület
A jelentkezőknek Mihai Eminescu egyik művét kell elmondaniuk

Nemzetközi online vers- és prózamondó versenyt hirdet a Könyvmentők Egyesület, a jelentkezőknek videón kell elmondaniuk Mihai Eminescu versét vagy prózáját.

A szervezet lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta: a versenyt az ismert román költő születésének 171. évfordulója alkalmából szervezik 5–8. osztályos és 9–12. osztályos diákok, valamint felnőttek számára.

Jelentkezni január 11-én 15 óráig lehet a www.salvatoriidecarti.ro weboldalon. A nevezőknek az anyanyelvükön kell fejből elmondaniuk Mihai Eminescu egyik versét vagy prózáját, a videó hossza nem haladhatja meg a három percet.

A felvétel telefonnal, laptoppal és kamerával is készülhet, fekvő formátumban, vágatlanul. A videó elején a jelentkező nevének, valamint a vers címének, szerzőjének is el kell hangoznia.

Az elkészült videófelvételt a WeTransfer.com oldalra kell feltölteni, majd az itt kapott linket bemásolni a jelentkezési lapra. 

Az eredményhirdetésre január 15-én kerül sor. A versenyzők között egy közönségdíjat is kiosztanak – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)