Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Már a jövőt tervezik a gyulai amerikaifocisták

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. december 24. 13:00
Már a jövőt tervezik a gyulai amerikaifocisták
A bajnoki rajtra várnak a fürdővárosi csapat tagjai

A vírushelyzet okozta kényszerleállítás alatt is dolgoznak a  Viharsarki Vitézek amerikaifutball-csapatának tagjai. A játékosok külön edzésekkel tartják formájukat, a vezetőség pedig már a következő évre koncentrál.

folyamatosan érkeznek a profi felszerelések a gyulai csapathoz

Fotó: Viharsarki Vitézek

Mészáros György klubelnök elmondta, az edzéseket szabályozó rendelet a lehető legrosszabbkor köszöntött rá a csapatra, hiszen a gárda létszáma folyamatosan bővült, az edzéseken már csapatrészenkénti edzések folytak. A kényszerleállás azonban nem okozhat különösebb gondot az együttesnél, hiszen a tagok egyéni edzésekkel készülnek a jövőbeli csapatszintű edzésekre.

– A csapat tagjai továbbra is kapcsolatban vannak egymással, a csapatrészek edzői pedig folyamatosan nyomon követik a játékosok felkészülését. A leállás a lehető legrosszabbkor jött, hiszen szinte minden régebbi csapattag megvásárolta felszerelését, így az ő edzéseik már a bajnokságra való felkészülés jegyében teltek – ismertette.

Mészáros György kiemelte, a kényszerű szünet alatt a vezetőség továbbra is gőzerővel készül a tavaszi nyitásra. Mint mondta, az egyesület alapjainak lerakásában több külső segítség is érkezett, így a csapat fejlődése biztosított.

– Ezúton is köszönjük minden egyes támogatónknak azt a rendkívül fontos segítséget, amellyel támogatnak minket. Az elsők között a segítségünkre siető Dig-Build Kft. támogatásából például folyamatosan érkeznek a profi felszerelések, amelyekkel magasabb szintre tudjuk emelni a fürdővárosi amerikaifutballt. Minden további segítséget megköszönünk, továbbra is várjuk a támogatók jelentkezését– tette hozzá.

Az elnök szerint a következő évben biztosan nem adják be nevezésüket a Divizó II.-es osztályba, ám több csapattal egyeztetve felmerült egy bajnokságon kívüli sorozat megszervezése.

– Sok kérdőjel van a következő bajnoki idényre nézve, azonban mi hamarosan készen állunk arra, hogy mérkőzéseket vívhassunk. Ami érdekesség lehet a jövőre nézve az az, hogy egy női csapat felállítását is tervezzük, hiszen egyre több hölgy jelentkezik az edzésekre – zárta Mészáros György.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)