Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulán forgatta legújabb vieoklipjét az ismert DJ, Droplex

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.KULTÚRA • 2020. december 19. 17:30
Gyulán forgatta legújabb vieoklipjét az ismert DJ, Droplex
A stáb exkluzív forgatási helyszínt keresett, így találtak az Almásy-kastélyra

 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A gyulai Almásy-kastély reggelizőteraszán forgatta le legújabb videóklipjét a békéscsabai származású, nemzetközileg is ismert DJ Droplex.

Az előadó műfajának meghatározó alakja, és a minimal stílus nemzetközileg is elismert producere. Ezt nemcsak rajongói gondolják így: a DJ 2016-ban megnyerte az év felfedezettje és az év underground DJ-je címet.

A házigazdák úgy vélik, a helyszínválasztás arra is utal, hogy a gyulai Almásy-kastély nem unalmas múzeum, hanem egy jó hangulatú, az újdonságokra fogékony és az élményátadásra koncentráló kiállítóhely és látogatóközpont.

Kovács Máté, DJ Droplex menedzsere lapunknak elmondta: azért esett a választásuk a gyulai kastélyra, mert egy különleges, impozáns helyszínt igyekeztek találni. 

– Szerettünk volna egy exkluzív helyet választani, így találtuk meg a kastélyt. Felvettük a kapcsolatot a látogatóközponttal, amely készségesen a rendelkezésünkre is állt, munkatársaik nyitottak voltak, és segítőkészek. Csak egy kisebb stábbal dolgoztunk, két operatőr, két segítő és a külföldi menedzser volt a helyszínen Droplex mellett – mondta el Kovács Máté. Hozzátette: a felvétel nagyon jó visszhangokat kapott a közönségüktől. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)