Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szeletelő- és csomagológépeket szerzett be a Gyulahús Kft.

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2020. december 08. 13:17
Szeletelő- és csomagológépeket szerzett be a Gyulahús Kft.
A gyártókapacitás és a hatékonyság növelését célzó fejlesztés összértéke 800 ezer euró

görgényi ernő és daka zsolt

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Szeletelő- és csomagológépeket szerzett be a Gyulahús Kft. – tájékoztatta lapunkat Görgényi Ernő polgármester és Daka Zsolt ügyvezető december 8-án a cég Béke sugárúti telephelyén.

Görgényi Ernő elmondta: a Gyulahús Kft. nyereségesen működik, az önkormányzat tulajdonosoként pedig támogatja, hogy ezt a nyereséget a cég fejlesztésekre forgassa vissza, így történt ez az idei évben is.

– A 2020-as éve nehézségei ellenére sikerült a Gyulahús Kft. évekkel ezelőtt megkezdett technológiai korszerűsítéseit folytatni – vette át a szót Daka Zsolt. – Ebben az évben a szárazáru-üzem belföldi szeletelő műhelyében hajtottunk végre jelentős eszközfejlesztést.

Az ügyvezető hangsúlyozta: beszereztek egy korszerű szeletelő berendezést, illetve három csomagológépet.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Mint mondta, azt látják, hogy az elmúlt években folyamatosan nőtt a szeletelt szárazáruk iránti fogyasztói kereslet, ebben az üzemben pedig állandó, három műszakos termelés zajlik.

A berendezésekkel a kapacitás és a hatékonyság is nő, valamint lehetőség nyílik arra, hogy még környezettudatosabb tevékenységet folytassanak, ugyanis a csomagológépek alkalmasak a papíralapú csomagolóanyagok kezelésére.

Daka Zsolt hozzátette: a beruházás összértéke meghaladta a 800 ezer eurót, a gyártókapacitás pedig nagyjából 40 százalékkal növekedett, hiszen eddig 25-30 ezer tálcát tudtak naponta legyártani, a fejlesztésekkel viszont elérhető a 40 ezer tálca feletti mennyiség.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)