Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Bízd az otthonod a Dig-Build Kft.-re!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. december 04. 17:30
Bízd az otthonod a Dig-Build Kft.-re!
Azoknak, akik gyors, precíz, megbízható takarítócéget keresnek

Ha az otthonunk takarításáról van szó, másokkal szemben óriásiak az elvárásaink, ám ha magunk végezzük a munkát, lejjebb adjuk az igényeinket, miközben azt gondoljuk, hogy mindent tökéletesen meg tudunk csinálni – világított rá Bagosi Tamás. A Dig-Build Kft. ügyvezetője sorozatunk második részében arról beszélt, milyen szolgáltatásokat nyújtanak magánszemélyeknek.

Bagosi Tamás 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulai székhelyű cég ügyvezetője kiemelte: a magánszemélyeket is többféle szolgáltatással várják. Lakások és családi házak takarítását, szőnyeg- és kárpittisztítást, függönymosást és -vasalást, kőburkolat-felújítást és parketták polimer védőréteggel való kezelését is vállalják. Ezenkívül ózongenerátoros és hidegködképző generátorral történő fertőtlenítést is végeznek.

Hozzátette: nagytakarítást, felújítás utáni takarítást és részfeladatok, például ablaktisztítás elvégzését is kérhetik tőlük az ügyfelek. Előbbiek kapcsán megjegyezte: nagyobb volumenű munka esetén fontos, hogy előre tervezzenek az ingatlantulajdonosok. Azt kérte, legalább két héttel a takarítási munka előtt rendeljék meg a szolgáltatást, vagy kérjenek ajánlatot, hiszen szobafestőt és burkolót sem az utolsó pillanatban választunk.

A szakember elmondta: vannak, akik drágállják a komoly takarítócégek által nyújtott szolgáltatásokat. Azok, akik így vélekednek, nem gondolják át, hogy ezek a vállalkozások nemcsak a takarítók bérét fizetik, hanem profi tisztítószereket, eszközöket, takarítógépeket is biztosítanak.

Emellett egy takarítócég a nagyobb feladatokhoz több dolgozót is tud biztosítani, így akár egy felújítás utáni takarítást is gyorsan és precízen el tud végeztetni. Hozzáfűzte: az is fontos szempont, hogy a megrendelő nem a saját idejét rabolja a takarítással.

Bagosi Tamás azt is megemlítette, hogy vannak, akik úgy kölcsönöznek ki takarító- vagy kárpittisztító gépet, hogy nem értenek hozzá. Hangsúlyozta: azokat az ismereteket, tapasztalatokat, amelyekkel a profi cégnél dolgozók rendelkeznek, néhány nap alatt nem lehet megszerezni. Hozzátette: a szakszerű munkához a tisztítószerek ismerete is elengedhetetlen. Ha valaki nem tudja például, hogy a savas alaptisztító után semlegesítő felmosásra is szükség van, nem tudja megfelelően elvégezni a rá bízott feladatot.

 

 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

– Mivel több takarító-, kárpittisztító gépünk is van, nálunk nem fordulhat elő, hogy ha elromlik az egyik, nem tudjuk pótolni. Így garantálni tudjuk, hogy a tőlünk megrendelt munkát időben és megfelelő minőségben elvégezzük – fogalmazott.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy egy megbízható vállalkozás rendelkezik felelősségbiztosítással, a nagyobb cégek akár 150 millió forintos kárt is meg tudnak téríteni.  

Az ügyvezető azt javasolta: az általunk felkeresett vállalkozótól mindig kérjünk részletes listát arról, hogy pontosan mit tartalmaz a kért szolgáltatás. Példaként említette, hogy a nagytakarítás náluk a burkolatok gépi tisztítását és a lábazat tisztítását is tartalmazza.

Bagosi Tamás pozitívumként említette, hogy a takarítócégeknél a szolgálatvezető a megrendelővel együtt ellenőrzi az elvégzett feladatot, amit munkalappal hitelesítenek.

A szakember arról is beszélt, hogy az interneten nagyon sok szemfényvesztő előtte-utána kép és videó kering. Diszperzittel összekent padlót például közvetlenül felmosás után mutatnak, pedig száradás után még visszafehéredhet a felület.

– Egy magánszemély nem engedheti meg magának, hogy tesztalany legyen. Ezt csak úgy tudjuk elkerülni, ha utánanézünk a cégnek, amelyet meg akarunk bízni – fejtette ki. Azt tanácsolta: soha ne legyünk restek megkérdezni, hogy a vállalkozónak van-e megfelelő végzettsége.

Bagosi Tamás elmondta, hogy az említett tanácsok nemcsak felújítás vagy építés utáni takarításokra vonatkoznak, hanem az időszakos nagytakarításokra is, amikor a padlótól a plafonig mindent megtisztítunk és kimosunk. Ezt végezhetjük saját magunk is, vagy kereshetünk megbízhatónak mondott takarítással foglalkozó személyt a Csevegőn, de megbízhatunk egy profi céget is.

A magánszemélyek a cégekhez hasonlóan a tisztamegoldas.hu oldalon kérhetnek árajánlatot a Dig-Build Kft.-től az általuk megadott paraméterek alapján.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)