Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstérmes helyen várják a folytatást az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. november 25. 13:00
Ezüstérmes helyen várják a folytatást az U14-es Amazonok
UTE–Gyulai Amazonok 4-3 (2-2)

Az U14-es háromnegyed pályás bajnokság 9. fordulójában a Gyulai amazonok csapata az UTE együttesének otthonában lépett pályára október 25-én. A tabella ezüstérmes helyén álló fürdővárosi gárda a kiírás éllovasával nézett szembe.

a tabella második helyén zárta az őszi szezont a gyulai amazonok u14-es csapata

Fotó: Gyulai Amazonok

A Szerb Katalin és Molnár Ágnes edzőpáros által dirigált együttes hét mérkőzésen lépett pályára a bajnokság őszi szezonjában. Öt győzelemmel és két szoros vereséggel a gyulai csapat a tabella második helyén várhatja a tavaszi folytatást.

Molnár Ágnes elmondta, a fiatal tehetségek edzéslátogatottsága kiemelkedően jó a klubnál, ennek köszönhetően erőnlétileg és taktikailag is felül tudták múlni ellenfeleiket. A fürdővárosi csapat statisztikája is kiemelkedő, hiszen a hét találkozón 32 gólt szerzett, és csupán hat találatot kapott. A házi góllövő lista élén Pribék Andrea és Máté Nóra végzett hét-hét góllal, mögöttük Nagy Katalin hat, Baracsi Boglárka áll öt találattal, de gólt jegyzett idén Bukor Zoé, illetve Tóth Panna is. A játékosok többsége egészen bozsikos koruk óta együtt versenyez, így egy összeszokott, felszabadult társaságról van szó, amely ígéretes jövő előtt áll.

– Idén a dobogó valamely fokának megszerzése a cél a csapattal, ez az őszi mérkőzések után reális eredmény lehet. Feltérképeztük a csapatokat, minden találkozó előtt átbeszéltük az aktuális taktikát, amelyet maradéktalanul be is tartott a csapat. Egy kisebb rövidzárlatot követően két mérkőzésen vereséggel jöttünk le a pályáról, ettől függetlenül nagyon büszkék vagyunk a lányokra. A téli időszakban teremtornákkal tartjuk edzésben magunkat, december elejétől pedig beltéri edzésekkel készülünk tovább. Január közepén már szeretnénk a kinti alapozást is megkezdeni, hiszen február végén folytatódik a bajnokság – ismertette Molnár Ágnes.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a tabella második helyéről várhatja a tavaszi folytatást, a fiatal együttesnek a szezonkezdés előtt az Airnergy BMTE elleni elhalasztott találkozót kell pótolnia.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)