Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Véget értek a csapatbajnoki küzdelmek

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. október 14. 10:00
Véget értek a csapatbajnoki küzdelmek
Szoros csata után maradt ob II.-es a gyulai teniszcsapat

Az OB II.-es rájátszásában a nyíregyházi Marso TC a Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub együttesét fogadta október 3-án. A C és D csoport bajnokának teniszcsatájában az OB I-es osztályba való felkerülés volt a tét.

Az OB III.-as csapat: dr. Hajdu László, Székács Márk, Székács Kristóf, Kincses Bence, Abrudán Attila, Benkő Tamás, Kutasi Bence, Havas István. A képről hiányzik a csapatkapitány, dr. Bagdi Árpád

Fotó: Gyulai Tenisz Szabadidő Sport Klub

A hazai pontvadászat C csoportjának első helyén végző gyulai TSZSK együttese a D csoport bajnokával küzdött meg az OB I.-es tagságért. A  Juhos TiborLovász ZoltánOrosz BotondValkusz MilánCsernus IstvánKincses BenceSzékács Kristóf, Havasi Róbert, Kovács Zoltán és Kutasi Bence alkotta teniszcsapat az egyéni küzdelmekben csak két győzelmet tudott begyűjteni, így a hazai együttesnek egyetlen páros siker is elég volt a feljutáshoz.

Ahogy azt Kovács Zoltán csapatkapitány lapunknak elmondta, a gyulai együttesből csupán Lovász Zoltán és Kincses Bence tudta hozni az egyéni mérkőzését, a párosoknál pedig a Lovász-Orosz és a Valkusz-Kovács kettős örülhetett sikernek. 

Eredmény: Marso TC–Gyulai TSZSK 5-4.

A gyulai egyesület az OB III.-ban és megyei bajnokságban is képviseltette magát. Az OB III.-ban szereplő csapat az 5. helyen végzett a bajnokságban, a megyei gárda pedig a 4. helyet szerezte meg a végelszámolásban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)