Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - BOR, ami muzsikál Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • KULTÚRA • 2020. szeptember 24. 14:30
BOR, ami muzsikál Gyulán
Jó hangulatú fúvószenével búcsúzik a koncertszezontól a Rondella

Brass On the Road (BOR)

 

Van még egy nagy dobása erre a szezonra a gyulai vár melletti szabadtéri szórakozóhelynek. A nyári időszakban nyitva tartó Rondella a legegyedibb környezetben fogadja vendégeit minőségi kínálatával, amelyben természetesen komoly szerepet kapnak a gyulai termékek is. A helyszín másik ismert jellemzője, hogy kiváló hangulatú zenei eseményeknek ad otthont. Így lesz ez szeptember 25-én, pénteken is – tájékoztatta lapunkat Fábián Tamás, az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. kommunikációs vezetője.

Mint mondta, felszabadult, szenzációs hangulatot ígér koncertjein a Brass On the Road (BOR) nevű formáció, amelyben kilenc fúvós hangszer mellé egy szóló-, valamint egy basszusgitár, illetve egy dob adja a ritmusszekciót. A zenekar saját képére formált hangszerelései között megtalálhatók a ’60-’70-es évek közismert dallamai, filmzenék, jazz sztenderdek, ahogyan 21. századi slágerek is.

A Brass On the Road koncertje szeptember 25-én (pénteken) 20.30-kor kezdődik a Rondellánál. A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg – mondta el Fábián Tamás.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)