Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Nagypapa hadművelet

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2020. szeptember 16. 16:00
Heti premier a Center moziban a Nagypapa hadművelet
Szeptember 17–23. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

heti premier a center moziban a Nagypapa hadművelet című amerikai vígjáték

Forrás: cinemablend.com

Heti premier a Nagypapa hadművelet (szinkr. amerikai vígjáték) 17.45, 19.45-kor. Ed, családja unszolására beköltözik a lányáékhoz, ezzel akaratlanul is kitúrva középső unokáját, Petert a szobájából. A padlásra száműzött fiút persze nem kell félteni, úgy dönt, felveszi a kesztyűt nagyapja ellen, és visszaszerzi azt, ami az övé. Amire Peter nem számít, hogy egy meglehetősen harcedzett öregúrral sodorta össze a sors. Robert Kimmel Smith nagy sikerű, azonos címet viselő regényének adaptációja egy nagyapa és unokája közti párharcra koncentrál.

19.30-kor 3D-ben, 17.00-kor 2D-ben Mulan (szinkr. amerikai családi kalandfilm) A Mulan nagyívű kalandfilm egy félelmet nem ismerő fiatal nőről, aki férfinak álcázza magát, hogy csatasorba állhasson a kínát fenyegető északi betörők ellen. A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.

20.00-kor Hab (magyar romantikus vígjáték) Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak. A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát. Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is.

 

a Téboly című amerikai thriller

Forrás: variety.com

17.30-kor Téboly (szinkr. amerikai thriller) Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod. Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül.

19.15-kor Miután összecsaptunk (szinkr. amerikai romantikus film) A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

17-ét, 22-ét és 23-át kivéve Tenet (angol-amerikai-kanadai akcióthriller) A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

17-én, 22-én és 23-án 17.00-kor Inkább lennék özvegy (angol romantikus dráma) Az évtizedek óta együtt élő házaspár meglátogatja felnőtt fiát. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor a férj váratlanul bejelenti, hogy elhagyja a feleségét. Elszabadulnak az indulatok, az egyre keserűbb vádaskodások azonban nem nélkülözik a híres angol fekete humor legjavát.

 

az Inkább lennék özvegy című angol romantikus dráma

Forrás: port.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)