Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az okosredőnyök korszaka

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2020. szeptember 12. 16:00
Az okosredőnyök korszaka
A motorizáció is kezd nagyon népszerűvé válni

Tíz éve még kuriózum volt, ha valaki nem műanyag, hanem alumíniumredőnyt vásárolt. Ma már fordult a kocka, kezd a PVC-redőny kimenni a divatból. Az alumíniumredőnyök korszakát éljük, és a motorizáció is kezd nagyon népszerűvé válni.

cseke zsolt

 

Kényelmesek vagyunk, mindent egy gombnyomással szeretnénk működtetni. Az alumíniumredőnyhöz megvásárolható redőnymotor ezt lehetővé teszi számunkra. Ebben az esetben a távirányítóval lehet felfele és lefele működtetni a redőnyt.Van falikapcsolós változat is, a falikapcsoló, amellyel vezérelni tudjuk redőnyünket, az ablak mellett helyezkedik el.

Ha ez sem elég, és szeretnénk olyan vezérlést redőnyünkbe, amit akár távolról is tudunk működtetni, választhatjuk a telefonos applikációval irányítható okosredőnyt.

Ez azért egyelőre nem okosabb nálunk, mert a funkcióit mi magunk tudjuk beállítani. Egy otthoni Bidi redőnyközpontra akár 25 redőnyt is csatlakoztathatunk! Minden egyes árnyékolót külön és együtt is lehet csoportosan százalékra pontosan vezérelni, valós idejű visszajelzéssel. Az időprogram pedig teljesen egyedi lehet, akár a napkeltét és napnyugtát is követni tudja.

 

 

 

Érdekesség, hogy ezeket a nagyon okoska redőnyöket a telefonunkra letölthető applikációval tudjuk vezérelni. Ha ezt a megoldást választjuk, redőny-távirányítóra sem lesz szükségünk, mindent egy gombnyomással tudunk vezérelni! Előnye még ennek a verziónak, hogy egyszer kell regisztrálnunk, majd feltöltenünk redőnyeinket a telefonunkra. A család többi tagja ebbe a regisztrált applikációba bejelentkezve rögtön betöltheti a beállított redőnyök listáját.

Aki az okos megoldásokat szereti, azoknak javasoljuk az alumíniumredőnyöket motorizálva és nagyon kiokosítva.

Cseke Zsolt
szakmai tanácsadó
Pallasz – Gyula
Október 6. tér 2.
– a piacon a halas mellett
iroda@pallasz.hu
Tel.: 06-30/331-0430
http://muanyag-ablak-akcio.hu/

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)