Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstéremmel zárt a hazai gárda az Erkel Kupán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. szeptember 09. 16:30
Ezüstéremmel zárt a hazai gárda az Erkel Kupán
Idén is négy kosárlabdacsapat küzdött meg egymással

Immár 44. alkalommal rendezték meg az Erkel Kupa felkészülési kosárlabdatornát szeptember 5-én a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A négy csapattal elrajtoló viadalon a Gyulai Color KE mellett a Békéscsabai KK, a Mezőberényi KK és a Kiskunfélegyházi KC gárdája állt a gyűrűk alá.

ismét az ezüstérmes helyen zárta a tornát a hazai gárda

Fotó: Gyulai Color KE

Ahogy azt a szervezők korábban elmondták, minden csapat erős kerettel érkezett a városi tornacsarnokba, hisz a kupa kiváló felkészülési lehetőséget biztosít a bajnoki kiírás hamarosan megkezdődő küzdelmeire. A meghívott együttesek komolyan is vették a párharcokat, így a szurkolók igazán látványos kosárcsatáknak lehettek szemtanúi.

A Hajdu Zoltán vezette hazai gárda remekül kezdte a viadalt, a döntőben pedig heroikus küzdelemben maradt alul a címvédő Békéscsabai KK csapatával szemben.

– Az első mérkőzésen a mezőberényi riválisunkat győztük le nagyobb különbséggel. A másik ágon a békéscsabaiak verték a kiskunfélegyháziak NB II.-es csapatát, amely később a bronzmeccsen tudott diadalmaskodni a mezőberényi gárda ellen. A döntőben a toronymagas esélyes csabai csapat ellen felnőttünk a feladathoz, egy végletekig kiélezett mérkőzésen, szinte végig vezetve maradtunk alul 87-85-re. Bár a végjátékból nem jöttünk ki jól, nagyon büszke vagyok a srácokra, hiszen közel jártunk a meglepetéshez, és ahhoz, hogy 15 év után újra hozzánk kerüljön a győztesnek járó trófea – értékelt Hajdu Zoltán.

Az Erkel Kupa végeredménye: 1. Békéscsabai KK, 2. Gyulai Color KE, 3. Kiskunfélegyházi KC és 4. Mezőberényi KK.

A Gyulai Color KE csapata folytatja felkészülését a hamarosan rajtoló NB II.-es bajnokságra.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)