Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét a pástra léptek a fürdővárosi vívók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2020. június 22. 13:00
Ismét a pástra léptek a fürdővárosi vívók
Meghívásos versennyel kezdte újra a viadalok sorát a Gyulai SE vívószakosztálya

Meghívásos amatőr párbajtőrkupát rendezett a Gyula SE vívószakosztálya. A felnőtt női és férfi mezőnyt felsorakoztató viadalt az egészségügyi előírások betartásával rendezték meg.

 

Fotó: Gyulai SE

Ahogy azt Winkler Andor elnök elmondta, nagy öröm volt számukra, hogy újra a pástra léphettek, hiszen a klub hosszú idő után rendezhetett ismét versenyt.

–  A torna szigorú egészségügyi előírások mellett zajlott, a kupa érdekessége pedig az volt, hogy a terem szűkössége miatt az asszókat a versenyzők vezették le egymásnak – tette hozzá.

Ahogy azt a klubvezető ismertette, a férfi és a női mezőny az első körben együtt vívott, az egyenes kieséses táblát azonban már nemek szerint szétválasztva bonyolították le.

Az izgalmas, de mégis barátságos asszók után a női mezőnyben Fekete Elizabet állhatott a dobogó legfelső fokára, az ezüstérmet Papp Sára vehette át, a harmadik helyen pedig Kurta Erzsébet és dr. Kónya Mónika fejezte be a versengést. A férfi mezőny csatái után Radnai Reinhardt vehette át a legfényesebb érmet, a második helyen Papp Máté fejezte be a viadalt, a bronzérmet pedig dr.  Havas Attila és Varga Henrik érdemelte ki teljesítményével.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)